2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

canım ne tatlı gülüyo öle hamsi kuşu sen karadenizlimisin bakemm?? benimde köküm karadeniz doğukaradenizz...uşağumm...

benim baba tarafım rize.ama ben oğlumdan önce dokuz haftalık hamile iken bebeğimi kaybettim ona fasulye diyordum. sonra tekrar hamile kalınca düşük tehlikesi yaşadım geçen kurban bayramında aşırı kanamam vardı.hastanede yattım bayram boyunca.orada yatarken kendimce düşündüm fasulyem kırıldı dedim.bari bu sefer hamsi kuşum diyeyim.çünkü karadenize dayanan hamsi güçlü olur bırakmaz annesini dedim. bir çeşit kendimi motive ettim.ne yaparsın :)))))

Amin canım çok teşekkürler
seninkileride allah senden ayırmasın sağlıkla büyüsünler.

Bu bayram hiç bitmesin istiyorum.pazartesi izinlerim bitiyor.ben 6 ay aradan sonra işe başlıyorum.bakalım nasıl ayrılacağım.allah güç verir inşallah.şimdiden üzüntü başladı ((((

anladım o daha kötü ama ben doğum iznimi bitirdim.ilk defa bebeğimden ayrılacağım sorunum o ((

üzüldüm abonmancım ama napcksın eminim çok zor olur ama herşey onlar için tabiki:)

bende koyamdım yaa yazımın altına nassı yaptınız kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…