2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

yaa ben de o yuzden uye olmustum,ama arkadaslarin ismini hatirlayamiyorum...ve soyadlarini...

:ecrin_bebek::nazar::nazar:Şeniz
w800.png

w800.png

w800.png

Son düzenleme:
maşallah teknlogcum çok şeker çıkmış.)onun kzıışını sewsinler...

evet kızdığında çekmiştimm..bişeye sinirlenmiştir paşabeyy ...kreeft bakıyorum canımm mesajına teşekürler...saol arzucauğum mersi şekere batırdı onu annesi yoğururken:)))ondan şeker ölee...sanırım almıyorum kucağıma diye sinirlenmişti belini itiyor al diyee..

3 resim ikinciden önece aslında aldıktan sonra bakın bana nasıl laf sayıyor ardından bir şarkı sölemeye başlıyorr deymeyin keyfine paşa beyin.))

bosnike genciza teşekürlerr.. babası değil annesi şekerci canım benim:roflol:sinirlenince kıpkırmızı oluyor sıpaa:eek::dance:Şeniz

teşekürler canım uzun zamandır sende koymuyorsun netede giremiyosun fazlaca yada ben görmüyorumm..erencik nasıl??

hemen koyarım şekerımmm çok ıyı maşallah paşam allah nazarlardan korusun hepimizimkılerııı nedir bu face book meselesı bende üyeyım hanımlarrr

rose oğlun çok tatlı maşallah allah nazarlardan korusun.ama güzelliğini kimden aldığı belli annesi kim değilmi.

valla canım iltifatın için teşekkürler ama bu aralar kendimle hiç ilginemiyorum yüzümün halıne baksana yeni seneye inşallah bakım yapacazz...

yok canım trakya kızları ne kadar bakımsız olurlarsa olsunlar çirkin olamazlar.bende trakyalıyımya kendime pay çıkarıcam:)

X