2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

goruntu858wc0.th.jpg

goruntu883hp5.th.jpg

goruntu884ki1.th.jpg

rose maşallah hidenin ogluna benzettim ikiside sarı:)kız ayaktamı duruyor maşallah

rose den başlıyalımm maşallah eroşa maşallah binkeree.:nazar::nazar:.bir kere kız o çoraplarr nedir bende isterim oğluma nerden aldınn:1shok:...ikincisi maşallah büyümüş oturuyoo ayakta kalıyofisfisfis...ne o burda bizimi çatlatacaksınn:eek:..valla şimdi gidip uyandırıp benim sıpayı hesap soracağımnaniknanik

abonman canımm oğluşun maşallah tosun tosunn:1hug:çok tatlı güler yüzlü melek gibi allah sana bağışlasın hayırlı evlat olsu n inşallah...hepsi bir tan e valla ben çok seviyorum bebeklerii:1hug:bakarkenn içimin yağları eriyor resmen..:eek:maşallah hepsinee...

OHH BANYODA YAPARMIŞŞ:emir_bebek:MAŞALLAHH..ELMAMI YİYOR O NEEE...OHHH AFİYET OLSUNN..a.sMAŞALLAHH..BİRDE WİNY OLMUŞŞ TIPKI:dance:yerimsenibenŞeniz

Evet değilmi hepsi birbirinden tatlı.baktıkça bakasım geliyor bebişlere.allah onları bizlerden ayırmasın.sağlıklı büyüsünler.

Elma armut ne bulsa:)
geçen gün salata yiyordum.azıcık yalattım.geri çekince kıyametler koptu.tatlı olan herşeyi ve meyvaları seviyor ama sebze çorbasını zorla veriyorum.
Banyo yapmaya bayılıyor:))

Arzu ,,kız uyuyormuu...eşim evde msn açamadım iyimisin..benimki uyudu ütü yaptımm daha yeni bitti bakıp çıkayım dedim takıldımm..penyeleri dün bitirmiştim çok şükür birikmişti baya..bugünde gömlek ütüledim sadecee eşiminnn 15 çocukların 6 maşallah bana:)))yarında ütü varr şimdi bide çamaşır astımm..bana kolay gelsin çamaşırım ütüm hiç bitmiyorr..çorap hariç herşeYi ütülüyorumm..delilik işte..

Son düzenleme:
Evet onu sorcaktımm niye kızrmış diye..alerjisi varmış gibi..çokmu öpüyorsunz..babada sakallı öpüyorsa tahriş ediyorDUR... tikkat :)) edin kuzuyaa.kıss saçlarıda dökülmüşş iyicee..bizimki hla çok ama arka açıldı biraz..

Benimkininde nerden çıktıysa 2 kaşında da egzama çıktı.doktorun verdiği kremi sürüyoruz.ama derin uyuyunca ancak yoksa hemen eli gözüne gidiyor.kaşınıyor sanırım.kıyamıyorum :KK43:

Abonman oğlan sana benziyorr..maşallah annede oğluşta güler yüzlü ne güzell allah muhabbetinizi artırsınn...

X