2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

valla göstermiyorsun yaw.ben sana abla diyebilirmiyim 23:))adınıda söyle oldu olcak güzel boyuyorsun o zaman, ben kendim hiç boyamadım yarın boyatıcam karamel düşünüyorum bakalım artık tam karar veremedim bana kızıl gitmez sanırım

tatlı bir kahve karamel boyat yüzüne gider..çok koyu olmasın..yakışır sana..sende benden erken evlenmişsin..herkes genç gösteriyosun diyor ama..bir kaynanamlarr eşime göre yaşlı gösterdiğimi söylüyor arkadaşlarsa hiç öle değil diyorr..oğullarına konduramıyorlarr:))

kaynanalar öyledir boşver kendi dogurduklarını daha güzel bulurlar sen elin kızısın onlara göre

:uhm:yerimsenibenha abla diyebilirsin deyse de diyebilirsinn:))sırnaşık şeynede olsa valla 10 yaştan fazla var aramızda..dur bakim tenmuz annelerinden en büyükte benim heraldee...:uhm:CADIARZU

teknolog arkidişimin oğlunda benim de gözüm var.. :jeyyar: :jeyyar:
hade bakalım hangimiz önce kız doğurcak sırnaşık şey sırnaşık şey

oğlumu ise kimselere verimeyeceğim için düşünmeye gerek yoooookkkkk

duyguş şekerım ben senden önce doğuracam hala adet olmayanlar arasındayım canım benım damadımı alamazsınnnnn-tatlicadiarzu-

bu arada perıhancım yerım ben o merveyı çlok tatlıyaa ay ekrandan ısırasım gelıyor kızını.. genciza febı canım sızınde bebklerınız çok tatlııı...askıtoş erzu aeloş,kreft şekerım sızlerde çok tatlı çıkmışsınız bebişlerınızle ..arzucum cnaım senın oğlan çok yakışıklı yaws onu benım yeğene alsak olmamı?:asigim:KK43:boşver senaceye verme yakışıklı oğlanı sen) askıtoş maşallah efeye kaç kılo oldu o öyle toosuncuk olmuş ne buluyorsan tıkıyon galıba çocuğun ağzına:):roflol: tegnelog canım sende harıka sın şekerım sen boşver onun bunun lafına yaşlı maşlı durmuyon valla :lepi:

Son düzenleme:
teşekürler ro-se..bakmıyom kimsenin ne dediğine zaten şimdi bebek 2de büyük abi abla biraz salmış durumdayım kendmi ama yaz olmasını bekliyomm..fırtına gibi geleceğim bkleyin beni anacığım heheheh:)))

duyguş şekerım ben senden önce doğuracam hala adet olmayanlar arasındayım canım benım damadımı alamazsınnnnn-tatlicadiarzu-

bu arada perıhancım yerım ben o merveyı çlok tatlıyaa ay ekrandan ısırasım gelıyor kızını.. genciza febı canım sızınde bebklerınız çok tatlııı...askıtoş erzu aeloş,kreft şekerım sızlerde çok tatlı çıkmışsınız bebişlerınızle ..arzucum cnaım senın oğlan çok yakışıklı yaws onu benım yeğene alsak olmamı?:asigim:KK43:boşver senaceye verme yakışıklı oğlanı sen) askıtoş maşallah efeye kaç kılo oldu o öyle toosuncuk olmuş ne buluyorsan tıkıyon galıba çocuğun ağzına:):roflol: tegnelog canım sende harıka sın şekerım sen boşver onun bunun lafına yaşlı maşlı durmuyon valla :lepi:

sagol tatlım yigenin nerde hemen gelelim(erkek ya naz maz yok bizde hemen istiyoruz kızı)senace kendi kaşınmıştı valla:roflol:

masallah kizlar masallah bende siz gibi zayif ve guzel olsam koycam da olmaz hem esim de izin vermiyor muhaha :)
harikasiniz masallah
evet ben facebook uyeyyim ama bi halt anlamiyorum :roflol:

bizde silcez çorumlu hemen zatenn...burdan resim yürütenler varmışş..bende tehlikeli olduğun dan koyamıyorumm...kaldıracağımm...arkadaşlar görsünde kaldıralımm...

hala adet olmayanlar diye bi grup varsa temmuz annişlerinde 2 ay düzenli olduktan sonra bu ay 3 gün gecikti şekerim :bbo:

ve tık yok gibi
yandığımın resmidir:mymeka:

bizde silcez çorumlu hemen zatenn...burdan resim yürütenler varmışş..bende tehlikeli olduğun dan koyamıyorumm...kaldıracağımm...arkadaşlar görsünde kaldıralımm...

bende facebook uyeyim...benimde birsey yaptigim yok orda....resimleri niye yurutuyorlar ya ...bende alicam o zamn...aman birsey olmasinda.....

hiden inşallah değilsindir gecikmeler olabiliyorr..meraklanma..

bu arada sen beni merak ettin ben de seni ediyorumnmm hadi bakalımmm:))))

Kreeft canımm burda birkaÇ.. Kişi yazmıştı burdan resim alıp profil yapmışlar arkadaşlık sitelerinde evet kaldırın silincede boş bırakmayın yazdığınız yerii..editörler kızıyor yazın karalayın bişeyler..öptüm sizi..

ayy allahım corumlu maşallah saclara bak toka bile tamışsın zilliye ayy bende cok istiyorum bizim kızda kel malesef sacları döküldü yenileri cıkıyo kimbilir ne zamana uzar :KK43:

bende facebooka üye oldum benim kociş zorlada lsa izin verdi eski arkadaşlarımı buldum çok güzel yaaa

X