kreef arkadaşım teşekürler gördüğünüz en kötü halim arkadaşlarr artık kendime vakit ayıramıyorumm..saçlarımın rengide daha güzeldi..şimdi pek boyamak istemiyorum..emiyor tosuncuk diyee..birkez boyadım doğduktan sonra sıksık boyayamıyorumm..inşallah eski rengine döndüğümde koyarım resmi..eskilerden bir resim koyayım daa doğumdan sonra tombik halime alışmayın heee..ben öle değilimm:dilcikar::1no2:çok değiştik hamileliktee vücut otursundaa ondan sonra koyalım resimleri:roflol: klava:a.s.arzucum canım oğlana benziyor tabi elacık ama oda sana benziyorr kestirmeden ben sana benziyor dediydimm..ikiside sana benziyor kıss...babalarına yasık vallaa..diyene bak diyecen benimkilerde aynı babaları...:teytey:
arzucuk çocuklar hep sen eşine hiç benzememişler heralde..gerçi görmeden yorum yapıyoruz ...benimkilerde hiç bana benzemiyorlar hep babaları:1no2::dilcikar:
:sm_cool:yerimsenibenkreeft maşallah yaa gözlerineee oğlanın kime benzediği belli canımm...anasına bak oğlunu sev
arzucum ela hanımm tıpkı sen kızzz söleyen oldumu bilmem hıh demiş burnunda düşmüş vallaa...neyse birazdan bende ekleyeceğim ama bu arada bişey farkettim meleklerimin resmini çekerkenn ben hiç kendimle onların resmini çekmemişim:1closedeyes:senağlamaneyse çok eski olmamak kaydıyla resim ekliycemm birazdann...haa bu aradaa temmuz anneleri maşallah hepinizee..aşkito sen ayrı bir güzelsin canım maşallahh...ama oğluşun babasınamı benziyorr ben sana benzetemedim:uhm:a.s.
sagol canımm bu arada komşum sen kaç yaşındasın çocular büyük gibi geldi bana yada erken evlendin
tanıyamadım yaw senin varmı göz aşinalıgın?saçların yıkılıyor rengi çok hoş bende boyatıcam renk bulamadım seninki ne renk?yaşa gelince 18,19 gibi duruyor:))28 falan inşallah pot kırmadım.ben kaç gösteriyorum