2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

bayanlar günaydın katşı komşum doğurmaya gitti çok heyacanlıyım,ve meraklıyım onun için dua edin olurmu

tegnologcum senacecım çok tatlı bebişlkerınız maşallah teknolog canım ben ikinciye bır kız doğurup senın oğlana verecem sen kımsenın kızınnnı alma tammamıı:)))))))))

tamam canımm sen çalışmalara başla ben oğlanın göslerini bağlarım kimseleri görmesin beğenmesin:)))
GELİN DİYCEM AMA BABASI KIZINA AĞIRLIĞINCA ALTIN İSTİYOR.
DUYURULUR

beniimkide kızını alana köşe başında dikan vercek:))) çok kaprisli ve burnu havalarda..ancak alırlar diyorr...nazınıda kimse çekmezmiş:))

teknolog arkidişimin oğlunda benim de gözüm var..
hade bakalım hangimiz önce kız doğurcak

oğlumu ise kimselere verimeyeceğim için düşünmeye gerek yoooookkkkk

evet ben oğlumun göslerni iyice kapatayımm gelinlerim iki oldu hidencim sıkıtut çalışmaları bekliyorum gelini dört gözlee:))

41 kere masallahhhhhhh yaa bi tanede cirkin gösterin bilegimi kesicemm

evet canım haklısın hepsi birbirinden güzel meleklerinn..

Son düzenleme:

buda turkumeyi baloncuklar yapmayi ogrendi benim cadi kizim bi de hosuna gidiyor ki sormayin gitsin :asigim::asigim:

ayy kıssss niye ağlattın mervişi kıyamam yaa.maaşallah canım yalnız büyüyünce şampuan reklamlarında oynar söyleyeyim.kaydirigubbakcemile3

maşallah ya çok tatlı.bende katılıyorum gencizaya hakkaten oynar yani reklamlarda

maşallah çorumlucum çok tatlı olmuş merve allah nazarlardan saklasınn saçalrınada bayıldımm

kıyamam annesi niye aglattınsenağlama denizin ogluyla senin kızın saçlarına bayılıyorum yaw up uzunkaydirigubbakcemile3

bayanlar günaydın katşı komşum doğurmaya gitti çok heyacanlıyım,ve meraklıyım onun için dua edin olurmu

Allah yardımcısı olsun iyi haberleri gelir inşallah..bebeğini alınca kucağına hiçbirşeyciği kalmazz:ecrin_bebek:a.s.

çorumlu saçlarına tokada takmışsın maşallahh...ne güsel olmuşşş bu meleğinn..maşallahh.....

Merveye bak sen ne tatlı olmuş bebeği emekleyen var mı kızlar

henüz benimki küçük sanırsamm..bazıları tenmuzun ilk günleri doğumlu biz temmuz sonu doğumluyuss..birazda tembelizz..sadece ayaklarını ileri geri yaparken kayıp gidiyorr...henüz emeklemiyor canımm...:1hug::asigim:a.sa.s.

Allah yardimcisi olsun canim komsucunun...nasil gecti dogumu bize haber ver...saglikla kucagina alir insallah bebisini.....

merveye toka cook yakismis...yuzu cikmis meydana....cok sirin masallah.....

benim oglumda emeklemiyor daha..temmuz ortalasinda dogdu..................

çorumlu tokalarını sevsinler o ne yaw.. hiç dökülmüyor mu saçları maaşaallaaahh .. bir de benim merveme bak :))

Son düzenleme:
Febi affına sığınarak ekledim kızmassınm umarım böle daha kolay görülür diye düşündümm...

cnm teşekkür ederim nasıl yaptın yaa ben yapınca çarpı çıktı bişey anlamadım ?

[URL=http://g.imageshack.us/img383

kıskandım bende koydum:icecream: napim bayılıyorum buraya resim eklemeye.allah nazarlardan saklasın hepsini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…