2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

teknolog bide benim resimlere el at:))direk resimi nasıl koyuyorsunuz ya kocaman biri bana anlatsınnnn

canım resmi seçtikten sonra 640*480 i seç yanındaki kutucuğu işaretle bi sonraki sayfadada altta bulunanların en üsttekini olduğu gibi kopyala yapıştır.bi dene bakalım.

rica ederim canım ne demek bu arada elbisesi çok yakışmış elaya.

başlıkta ne diyor 2008 anne ve bebekleri hadi anneler bekliyoruz resimlerinizi bebişlerle:)

Son düzenleme:
ilk kez denedim olmustur insallah...kuzucumla ben..............:lepi:

Son düzenleme:
şimdi kaynanamlar gelecek yorumlarımı ve resim sonra ekliycemmm beklee:))))))))))

masallah size canim .. sende kuzunda cok güzelsinizzz

Son düzenleme:
kızlar temmuz bebebekleri gibi temmuz anneleride çok güzelmiş :)) benim resimlerim biraz pasbal yenisini çekince eklerim.

:sm_cool:yerimsenibenkreeft maşallah yaa gözlerineee oğlanın kime benzediği belli canımm...anasına bak oğlunu sev

arzucum ela hanımm tıpkı sen kızzz söleyen oldumu bilmem hıh demiş burnunda düşmüş vallaa...neyse birazdan bende ekleyeceğim ama bu arada bişey farkettim meleklerimin resmini çekerkenn ben hiç kendimle onların resmini çekmemişim:1closedeyes:senağlamaneyse çok eski olmamak kaydıyla resim ekliycemm birazdann...haa bu aradaa temmuz anneleri maşallah hepinizee..aşkito sen ayrı bir güzelsin canım maşallahh...ama oğluşun babasınamı benziyorr ben sana benzetemedim:uhm:a.s.

sildim resmi kıslarr herkess gördü sanırımm..çok teşekürlerr..daha görmedik arkadaşlar varr...bekliyoruss merakla..valla ben bekliyorum açıkcası:)))))))))))

Son düzenleme:
teşekürler arkadaşlar ilgi ve alakanızı eksik etmediniz:))))))

Son düzenleme:
temmuz bebekleri gibi anneleride çok güzel maşallah.bu arada çok yoruldum gidip oğluma bayramlık aldım.sonra komşum sezeryanla doğum yaptı onu ziyaret ettim tosun gibi bir oğlu oldu maşallah çok tatlı oda her ikiside sağlıklı(hoş geldin deniz bebek)

kızlar çok güzelsiniz hepinizz maşallah sizleree ve bebeklerinize bende ekleyim yakın zamanlardaa kuzumla resmimii

evet herkez bana benzetiyor ama sen abisi demiştinn öncedenkaydirigubbakcemile3
kreft aynı sana benziyor maşallah gözleriniz aynı:asigim:
teknolog seni merak ediyodum zaten
aşkitoyu görmüştük gamzeli güzel

tesekkurler canlarim,esim duymasin bana benzedigini...yusuf um ilk dogdugunda babasina cok benziyordu,simdi buyudukce bana benzetiyorlar..hic istemiyor bana benzemesini...

teknologcum,3 meleklerin de sana benziyorlar...sac rengin cok hos...hos bir bayansin yani arkedesim....

diger arkadaslar sizde katilin,bizi yanliz birakmayin......

askito cok sekersin,oglunun seker olmasi senden gecmis galiba...babasina benzeyor sanirim daha cok..yoksa aileden birine mi...
arzucum da bebislerini kendine benzetmis,masallah size....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…