2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ben resmı yapamadım ya olmadı yanı

bebeklerınız cok tatlı Allah nazarlardan saklasın

masallah teknologcum...bahtlari guzel olsun insallah,bebislerimizin...bende 3 cocuk istiyorum..insallah yarabbim...

inşallah olur canım 3 bebeğin allah gönlüne göre versin inşallah...ben 5 de isterdimde gel gelelim benim kocada iş yok:)) bana yardımı yok çocuklar konusunda yoksa şimdiye 5 lemiştimm....

kızlar maşallah hepsi birbirinden güzel.valla ne yalan söyleyim temmuz bebeklerinden favorim senacenin kzı çok güsell

allah seni napmasın emii kıss komşuuuu küstüm :mymeka:sana benim oğlum sanki çirkindi hıhhhh:dilcikar:a.s.:roflol::roflol:

maşallah kızlar bebişler hepsi çok tatlıı nazar değmesin...

allah seni napmasın emii kıss komşuuuu küstüm :mymeka:sana benim oğlum sanki çirkindi hıhhhh:dilcikar:a.s.:roflol::roflol:

yok kız seninki zaten kız güzeli maşallah,senaceninki degişik güzel benim kızımdanda güzel geldi bana annesi olmama ragmen ne biliyim.ama diger bebeklerde çok güzel zaten çirkin bebek olurmu aşk olsun(biliyorda oglunun güzel oldugunu zarf atıyor bana)

:roflol::jeyyar:a.s:asigim:evet zarf attım sana..biliyom dabi benim tosuncuk bi denee:roflol:a.s.

valla ben kendi adıma seçim yapamıyorum önce diyorum ayy ne tatlı sonra bi başkasını görünce ayy buda çok şeker sonra tombik bi bıdık daha görüyorum yok yok buda çok güzel diyorum bu böyle gidiyor ve sonuç olarak bütün temmuz bebişlerinin çok güzel olduğuna kanaat getiriyoruma.s.

kızlar maşallah hepsi birbirinden güzel.valla ne yalan söyleyim temmuz bebeklerinden favorim senacenin kzı çok güsell

valla bu lafın üstüne oğlun olsaydı kızımı sana veriridim hemen :)
şaka bir yanada bencede bütün bebişler çok güzel.
Biizm cadı biraz poz vermeyi seviyor :)

bende genciza gibi hepsini ayrı ayrı beğeniyorum sonra kararsız kalıyorum...

Tekno bu arada tekrar belirteyim senin sıpa çoook yakışıklı

ayyy hepsi birbirinden guzel...hepsini gorunce sevesim geliyor...bebislerin yerine oglusumu seviyorum..birde ayri olarak lslra lslra oglusumu seviyorum...cok sekerler....masallah....

teknolog senace masallah cok seker bebeklerınız allah sızlere bagıslasın

sen kendin kaşındın canım oglumda var 2 yaşındasırnaşık şey yarın istemeye geliyoruz haberiniz olsun

tegnologcum senacecım çok tatlı bebişlkerınız maşallah teknolog canım ben ikinciye bır kız doğurup senın oğlana verecem sen kımsenın kızınnnı alma tammamıı:)))))))))

sen kendin kaşındın canım oglumda var 2 yaşındasırnaşık şey yarın istemeye geliyoruz haberiniz olsun

sırnaşık şeysırnaşık şey GELİN DİYCEM AMA BABASI KIZINA AĞIRLIĞINCA ALTIN İSTİYOR.
DUYURULU
R sırnaşık şeysırnaşık şey

tegnologcum senacecım çok tatlı bebişlkerınız maşallah teknolog canım ben ikinciye bır kız doğurup senın oğlana verecem sen kımsenın kızınnnı alma tammamıı:)))))))))

teknolog arkidişimin oğlunda benim de gözüm var.. :jeyyar: :jeyyar:
hade bakalım hangimiz önce kız doğurcak sırnaşık şey sırnaşık şey

oğlumu ise kimselere verimeyeceğim için düşünmeye gerek yoooookkkkk

41 kere masallahhhhhhh yaa bi tanede cirkin gösterin bilegimi kesicemm

bütün bebekler birbirinden tatlı.onların yerine bende benim ufaklığı yiyorum.
çok şanslıyız kızlar.Alla her isteyene nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…