2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

doğru söylüosun teknologcumm wallaa zaten jöle almaya kalksak yetmez herhalde jölee:))şaka maka dökülüo çocuğumun saçı ama hemn çıkmış yerinee amerikan traşı gibi olmuş yanlarrr kurban olurum ben onaa pamuk bebeğim benimm....

zinedila yavrum çok tatlı buyaa saçlara bak maşallahh..ne kadar temiz ve saflar bakarmısınızz..melekler resmen...allah nazarlardan saklasınn...tahtınıda bahtınıda açık eylesin hepsininn....kıyamam ben bunlara...

kreeft sen koy anacım emeklesin bakalımm ben sonra göreceğim senii... bu emekliyo her tarafı ....peşinden ayrılamıyorum diyee burayada yazarsın... ahada ben buraya yazdım ozman görürüm ben senii:))) işin şakası tembel bunlarr koymak gerek yeree birkaç battaniye ser canımm karnından soğuk almasın alttaki dairedede kombi yanmıyorsa hasta olurlar yerler daha bir soğuk oluyorr...biz öle yakıyoruzz tşörtle dolaşıyoruz ama yinede yerler ne kadar olsada soğuk oluyorr bendee battaniye sercem az daha palazlansın yere atacağım artık kendini döndere biliyor yoksa alim allah düşüverir koltuktann..sevgilerr..

saol cnm teşkür ederizz saçlarımızın maşallahı varr :nazar:herkesler hasta kalıo oğlumun saçına gerçekmi die soran bile olduu bende yok peruk dedim.))-tatlicadiarzu-)ne insanlar war:))wallahi şimdi emeklesin yürüsün istiyoruz ama o zamanda keşke eskisi gibi otursa diyeceğiz tecrübeliler hep böle diyorlar...hihoyyyt

ayy masallah zinedila bebisinin saclarina..benim favorim zaten..... birde birsey dicem sizin bebislerinizede oluyormu...oglumun arka saclar tamamen kafasini cevirmekten zenci sacina dondu...dugum dugum,tiftik gibi olmus...arkamizi cevirince karizmamiz bozuluyor yani...

saol kreftcimm egeninde öle yatmaktann pişmaniye gibi oluyo yıkanınca düzelioo çok güzelelr yaaaaa ölürüm ben onaaaa annesinin erkeğii ay benim ağlayasım gelio egeyi sewerken sizinde öle oluyomuu napcağımı bilemiyorum sevgimdennn ona bişi olcak die ödüm kopuoo allahım korusun hepimizin melekleriniiii....

zinedila yavrum çok tatlı buyaa saçlara bak maşallahh..ne kadar temiz ve saflar bakarmısınızz..melekler resmen...allah nazarlardan saklasınn...tahtınıda bahtınıda açık eylesin hepsininn....kıyamam ben bunlara...

kreeft sen koy anacım emeklesin bakalımm ben sonra göreceğim senii... bu emekliyo her tarafı ....peşinden ayrılamıyorum diyee burayada yazarsın... ahada ben buraya yazdım ozman görürüm ben senii:))) işin şakası tembel bunlarr koymak gerek yeree birkaç battaniye ser canımm karnından soğuk almasın alttaki dairedede kombi yanmıyorsa hasta olurlar yerler daha bir soğuk oluyorr...biz öle yakıyoruzz tşörtle dolaşıyoruz ama yinede yerler ne kadar olsada soğuk oluyorr bendee battaniye sercem az daha palazlansın yere atacağım artık kendini döndere biliyor yoksa alim allah düşüverir koltuktann..sevgilerr..

haklisin canim,insan hemen emeklemesini yurumesini gormek istiyor...ayy kucagimda kipir kipir simdi,kolum koptu...

evde bizde tisortlerle dolasiyoz ama yerler o kadar soguk ki buz gibi...asagi da bir dede oturuyor..yakmiyormu anlamadik....ben corap ,patik.terlikle dolasiyom dusun yani..ustumde de kisa kol....

kızlar bebeklerinize maaşallah tü tü tü tü tü :nazar: zinedilacım bende kızımı severken hep gözlerim doluyor inşallah hep böyle mutluluktan gözlerimiz dolar allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin.
bu arada bende kızımı yere bırakıyorum altına battaniye sererek tam dönemiyor ama zorluyor kendini özellikle sağ yanına çok dönüyor.ayaklarda hep havada tutmaya çalışıyor ellerden sonra keşfetme sırası ayaklarda sanırım.birde benim kızım bacakları çıplak olunca bayılıyor saatlerce bıraksam gıkı çıkmayacak giydirince mızmızlanıyor ama malum kış bi kaç dakka sonra hemen giydiyorum.

aynen gencizacım altını açtımmı ondan mutlusu yokk ağlarken açıyorum hemn suso gülücükler atıo kapatmaya gelince kapatrmnıo poposunbu yana yana atıo inan baya bi uğraşıyorum kapatmk için eğer geç kalırsam işeyiveriyor:)egede dönüyor ama düzken yan oluyor ayaklarıyla yani yüzüstü olmuyor daha anakucağına koyduğumda 5 dk sonra bir bakıyorum ayaklar sallnıo aşağıya biraz daha geç kalsam düşücek allah korusun bağlayıncada sıkılıo beyfendi napacağıoz bakalım ilerde:)))

ayyy aynen kizlar...cok agladimi ,slklldimi,cikartiyorum pantolonunu coraplarini aninda yuzu degisiyor..ondan mutlusu yok..birde masaj yapiyorum ayaklarina,bacaklarina, bayiliyor....

zinedila o saçlar ne kız walla kıskandım oğluşunun saçlarını benim kız tam kel yaw.. ne zaman çıkacak saçları toka ne zaman takıcaz ooff keltoş kızım benim kaydirigubbakcemile3

benim kızımda saçları çok döküldü.maşallh sizinkiler ne güzel.maşallah teknologcum çok tatlılar.
allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın inş

tegnolog hepsi birbirinden güzel çocuklarının maaşallah hepsine.bende 3 çocuk istiyorum şimdi seninkileri görünce iyice heveslendim:))

ayyy teknolog şahane yaa.. ne güzel çok çocuk harika bişey Allah ım sana bağışlasın ben de istiyooommm:))

DURU GİBİ dupduru bir güzellikten sonra bencede istemelisin birkaç tane daha...Allah gönlüne göre versin canımm...

cimcime teşekürler canımm..bizim tosuncuğunda arkası kelleşti ama hala saçımız çokk..

ayyy teknolog şahane yaa.. ne güzel çok çocuk harika bişey Allah ım sana bağışlasın ben de istiyooommm:))

teşekürler canım Allah sanada nasip etsinn..bir komşum vardı bana şimdi iyiler otur diyorsun oturuyorlar ye diyorsun yiyolar büyüyünce asıl dertleri başlayacak dderdi..onunda 3 çocuğu vardı hepsi genç delikanlı ve genç kız..bakalım biz neler göreceğiz allah ayrdımcımız olsun..allah akıl fikir versin çocuklarımıza inşallahh...iyi insanlarla karşılaştırsın onları...hayırlı evlat olsunlar vatana millete ..sağlıklı sihhatli huzurlu mutlu olsunlar...gerisi hikaye..aminn..:Saruboceq:KK66:1hug:

Son düzenleme:
TEKNOLOG CANIM ALLAH SİZE BAĞIŞLASIN ÜÇÜDE ÇOK GÜZEL PIRIL PIRIL.

BUDA BENİM CİMCİMEM

fotoraf1629qk5.jpg

fotoraf1637ma7.jpg

oyyoyyy maşallahh tombikeee..sana benziyorr buu melek kız...yerim o cicileri ben..kız olunca tabi kıyafet süslü süslü erkeler daha birr ciddiyetli kıyafetler giyiyorr...hıhh..benim oğlumda yakışıklı ama:)))

teknelog cocukların çok tatlı canımya gerçi burdaki bütün bebişler çok güzel.senace senin kızında prensesler gibi.bu arada üstündeki tulumu çok yakışmış.

EVE HEMDE ÇOK YAKIŞIKLI :)
ERKEKLEREDE O BİTİRİM BİTİRİM ŞEYLER ÇOK YAKIŞIYOR :)
BEN ÇOK SEViYORUM KÜÇÜK ADAM CiCİLERİNİ.

X