2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

aşkito maşallah ayaktaki resmine bayıldım yaw çok tatlı gülmüş paşa

cok dikkatlisin canim. evet cok pratik ve guzel oluyorlar...bol bol aldim ve cok memnunum...bu arada yorumlarin icin tesekkurler...evet gozler mavi, benimkiler de oyle, belki degismez...masallah tum bebislere

ayrıntıları hiç kaçırmama.s:asigim:evet bendede çok varrr çok kullanışlı..tulumlarınıda giyiyoruzz mothercare ın çok memnunujzz..başka bişey giydiremiyorum zaten pratik diye devamlı onları giyiyoruzz...her gittiğimdede alıyorumm çünkü çok çabuk büyüorr..4 aylık ama 6-9 giyiyoruz şimdi sanırımm bir ay bir buçuk ay sonra 9-12 ye geçeriz gibi geliyorr boydan çıtçıtlar kapanmıyor yoksaa..maşallahh tosuncuğumaa..:nazar::roflol::nazar:

askito maşallah allahım onu esirgesin çok tatlı olmuş bayramlıklarıyla yanımda olsa onu yerim sanırım

ayyyy duygu$$ chook tatli yha 41 kere masallahhh.. bende yürütec alsam mi artik? binebiliolarsa alayim yani oglumun bi yeri sismesin :KK70:DD

bacım benim oğlan havada yürüyor
ayaklarını bastırmıyorum
ama napiim oyalamak icin aldık işte
aslında zararlı
ayaklarını tam basmayı öğrenmeden bindirmicem
şimdi de 10 dkka falan tutuyorum

bak sana fisher price jumperoo tavsiye ederim
ocakta gelces almanyadan almaya
burda çok pahalıııı

bu arada koca adamını da kravatını da yeriiiiiimmm maşallaaaahhhh

:1hug:arzucum pek tatlı kız kızın ama aynı abisi heee...ikiz olsalar bu kadar benzerlerdi..öptüm ikisinide canım benimm..

maaşallah arzucum kızın çok tatlı olmuş yaa yesinler onun elbisesini.ayrıca kilosu gayet iyi görünüyor baksana yanaklara tontiş tontişa.s.

genciza haklı ben diyecektim unuttum he kız tombalak tombalak baksana yanaklara..tombikim benimm..o kipriklerde maşallahh..kıvrık kıvrıkk...

reşocum eylüle maşallah pamuk helva gibi tam yemelik allah nazarlardan saklasın.

bacım benim oğlan havada yürüyor
ayaklarını bastırmıyorum
ama napiim oyalamak icin aldık işte
aslında zararlı
ayaklarını tam basmayı öğrenmeden bindirmicem
şimdi de 10 dkka falan tutuyorum

bak sana fisher price jumperoo tavsiye ederim
ocakta gelces almanyadan almaya
burda çok pahalıııı

bu arada koca adamını da kravatını da yeriiiiiimmm maşallaaaahhhh

alcam mutlaka ztn cnm .. bende bayiliorum ona . burda 100 euro orda ne kadar ki? kaydirigubbakcemile5

ayni anda koymayin yaa bilgisayari öpcem simdi .. hepside birbirinden shekeerr:))

Bebişlerin hepsi birbirinden güzel maşallah.allah nazarlardan korusun.

meraba kızlar nazar değmesin hepinizin bebişleri ayrı bi güzeller ya:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
hilmiyecim maşallah yerim ben onu hele o ayaukalrını ısıırmm parmaklarını nasılda açmış ölee allah nazarlardan sakalsın cnmm
arzucum senin kzında pek tatlı maşallah hepsi birvbiinden güzel...

X