2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Ayyy çokkk datluu bunlar yerım ben obebişleri allahım nazarlardan korusun kızlarr...

çorumlu saçları dökülmedimi hiç kız maşallah benim kızım kel kaldı

maşallah kızına :nazar: yakında tokalanırsınız siz! çok da yakışır bebişine!:)

minenil maşallah canım meleğineee....artık yerlere battaniye sermeye başlamışsınızz...

............................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
.....................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
...........................................................................................

buda benim erkeğim kızlar...
ege46aylk009fh2.th.jpg

ege46aylk012wc6.th.jpg
küçük erkeğim benim:)))

corumlucadi,minenil masallah bebeklerinize.....oglusumada bende yere birakiyorum artik...emeklemeyi ogrensin diye..doktor dedi gunde 7 kez alistirma yapsin diye...ama ben o kadar yaptirmiyom yerler bayagi soguk..evimiz zor isiniyor biraz...

hep havada cnm zaten o saçlar hiç yatmıo ki inatçı olcak diyor doktorumuzz gerçekten azıcık var inatcılıkk:)))

zinedila yavrum çok tatlı buyaa saçlara bak maşallahh..ne kadar temiz ve saflar bakarmısınızz..melekler resmen...allah nazarlardan saklasınn...tahtınıda bahtınıda açık eylesin hepsininn....kıyamam ben bunlara...

kreeft sen koy anacım emeklesin bakalımm ben sonra göreceğim senii... bu emekliyo her tarafı ....peşinden ayrılamıyorum diyee burayada yazarsın... ahada ben buraya yazdım ozman görürüm ben senii:))) işin şakası tembel bunlarr koymak gerek yeree birkaç battaniye ser canımm karnından soğuk almasın alttaki dairedede kombi yanmıyorsa hasta olurlar yerler daha bir soğuk oluyorr...biz öle yakıyoruzz tşörtle dolaşıyoruz ama yinede yerler ne kadar olsada soğuk oluyorr bendee battaniye sercem az daha palazlansın yere atacağım artık kendini döndere biliyor yoksa alim allah düşüverir koltuktann..sevgilerr..

Son düzenleme:
X