Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam güzel anneler ve dünya tatlısı melekler bende temmuz annesiyim 07,07,2008 de doğum yaptım.sizleri hamileliğim boyunca hep okudum.ben sorunlu bir hamilelik geçirdim.düşük tehlikem oldu çok kanama yaşadım.geçen sene kurban bayramını hastanede geçirdim.daha sonra bebişte ense kalınlığı yüksek çıktı.Allaha şükür daha sonra düzeldi.o yüzden hep korkular yaşadığım için üye olamadım siteye.ama şükür bebeğim BARIŞ EGE'm çok şağlıklı.şu an 5. ay içindeyiz.4 aylık durumu 7120 kg 62 cm.herşey yolunda.Allah hepimizin bebeklerini korusun.onlar hep sağlıklı mutlu ve bizlerle olsunlar.sevgiler.
resim eklemek için; ImageShack® - Image Hosting Sitesine giriyorsunuz gözat a tıklayıp bilgisyarından resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp yapıştırıyosun. bunu bir arkadaş yazmış sağolsun .bende şimdi onun sayesinde yaptım