slm herkese içimi dökmek istedim...
moralim çok bozuk bebeğim beni herzaman emmiyor canı ne zaman isterse....
emmesini de geçtim mama da almıyor ne biberon ne kaşıkla ne yapacağımı şaşırdım...
aynı şekil de dr hanım da çok edepsiz bir bebeğin var işimiz zor bugün dr gittim çünkü bana 1 hafta sonra gel kilo takibi yapmalıyız demişti neyse gittim ben yapamıyorum artık derdimi kimseye anlatamıyorum hani beceremiyomuşum gibi hissettiriyorlar ben derdimi ilk baştan beri anlatmaya çalışıyorum ama yok kilo alımı iyi beslenmese kilo almaz doyuyor hayır dr hnm inanılmaz saatlerce aç kalıyor neyse şimdi sizin yanınızda emzirmek istiyorum dedim hani beceremiyrmdur belki ok dedi denedik kendiside denetti hayır almıyor,bebek hemşiresini aradı emzirme konusun da daha tecrübeliler dedi gittim o da yapamadı (tabi bebeğimin aağlamaktan sesi gitti)mama veremiyorum dedim bu sefer denediler mamada almıyor dr hanm dedi ve en son emişi gece 05 00denediğimiz saat ise sabah 11 00aradaki saat farkına bakın ben çıktım bağırta bağırta 30 cc içirdiler ve sızdı 10 gün müddet verdi kilo aldı aldı yoksa yatış serum ile beslenecek tabi dr hnm bana teselli verio üzülme ağlama sewinmelisin yinede emme fonksiyonunu yitirmemiş umarım geçici bir süredir dedi bugünüm çok kötüydü...bitmiş bir durumdayım...