2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

çorumlu allah bağışlasın yavrularını yusufta çok tatlı maşallahh..kız çocukları banyo ettirip tşörtlemi dolandırıyon..hasta etcen yavrucakları..yerim ben onları..kızın saçlarını ör artıkk...uzamış çokça maşallah...

allah bağışlasın çorumlu, çok tatlılar maşallah! sağlıkla büyüsünler inş.

yok yikanirken hemen kazak giydiriyorum o baska bi gun orda baska bi gun hehehe :roflol:
sagolun kizlar tskler

corumlucum senın kızın kanı cok sırın gelıyo bana baska bı tatlılık var.rabbım nazardan esırgesın

heden kısss o kaşık küçükk ben sana kepçe verimmmmmm:teytey::dance::sm_cool:

çorumlu kız senınkıler çoook benziyor bırbırne yerımmm ula ben onlarııı çok tatlılar maşallah...duyguş maşallah çok tatlı ege beyy allahım nazarladan korusun teknoğa katılıyorumm kepçe verseydikk sizee o küçük gelir:))))))))))

çorumlu ne güzel bi kızın bi oğlun var allah bağışlasın ikiside çok tatlı maaşallah.
hiden egeyede maaşallah tam bi erkek olmuş yav.ek gıdasınıda kendi yiyo galiba :))

heden kısss o kaşık küçükk ben sana kepçe verimmmmmm:teytey::dance::sm_cool:

çorumlu ne güzel bi kızın bi oğlun var allah bağışlasın ikiside çok tatlı maaşallah.
hiden egeyede maaşallah tam bi erkek olmuş yav.ek gıdasınıda kendi yiyo galiba :))

hidennisko ege ye afiyet bal olsun maşallah ona :)

mersüüüüü kızlar
kepçeleri yollayacağınız adresi özelden gönderimmiiiii :roflol: :roflol:

benim oğlum büyüdü de kendi mamişkolarını kendi yiyo efet :dance: :dance:

heden gerçektenmi kızz biizmki daha ağzının neresi olduğunun farkında bilem değil...gerçi eline aldığını ağzına götürüyor ama..ek gıdamı veriyosun alıştı ölee..benimki tembel anacı ben biliyomm..babasına benzemiş sıpaa biraz bana çekseydiyaa...:)) özelden bildir heden ben egoşuma kepçede gönderirimm herşeydee..yerimde ben onu erkek tosuncukk maşallahh....

hehe yok be cnm ne ek gıdası
bizimkine mamayı bile korkarak veriyorum
ama anası babası obur olunca öğrendi çabucak kaşık tutmayı..

iyi işte sana zorluk çıkarmayacak kendi pişirir kendi yer artık...böyle giderse sizin yemekleride yaparr yakında ben sana sölimŞeniza.s...

buda benim kuzummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…