2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

teşekkür ederım kızlar evet teknologcum çok sevıyor oyun halısının içinde kahkahalar atıyor ..tabı belli bir süre sonra sıkılıyor sürekli yatmaktan oturmaya başlayınca dahada iyi olacak inşallah..

canım çok tatlı oğluşun maşallah büyümüş allah nazarlardan saklasın

teknolog masallah canim yaa cook sekerrr

bunlarda bizim son hallerimizz
pict0008nl0.jpg

w542.png

oglusum ben ve kardesim..
pict0009mc5.jpg

w640.png

emre ve efe:))
pict0035xs4.jpg

w911.png

yaku$uklumm
pict0039qa2.jpg

w800.png

ilk defa cikolatanin tadini aldimm ve birakmayi düsünmüyormm :p
pict0047fy9.jpg

w830.png

maşallah teknologdum çok tatluu allahım nazarlardan korusun..hilmişim yerım ben o paşayıı kız daha küçücük çocuğa çikolatamı yedırilir yakacan çocuğuu..bak şimdiden alışırsa çikolata canavarı olu ona göre::::)))))))))))

aşkito maşallah efe ye emre kim onu merak ettim..mavişş....maşallah onada..bu arada benimki öle daha ağzına tutup uzun süre ağzında tutamıyor herşeyi...devamlı ve sürekli istediğinde ağzını hedefleyemediğinde de çok sinirleniyorççççıldırıyor resmen...birde dişleri kaşınıyor sanırımm ellerini ısırmaya çalışıyorr....ondada sinirini alamayıp bağırıyorr......herkesinki ölemi benimkimi öle sadece ...gerçi efecik bizden biraz daha büyük 2 hafta kadar sanırım...

Son düzenleme:
maşalahh teknolog ve hilmiyecim çok şeker çıkmışlar kardeşin maşallah pek güzelmiş allah nazarlardan saklasın....efenin gözleri renklimi öle çıkmış sanki...

rose 17 teknolog hilmiye hepinizin bebişlere maaşallah hepsi de büyümüş kocaman olmuşlar ..

teknolog sizin puset oyuncağından biz de de var salonda salıncağı var kızımın onun üzerine asıyorum dur foto çekim ..

önceden oyalanıyordu şimdi ona gıcık oluyor..ağzına çekiyor ellerini tam idare edemediği için ağzına sokamıyorr..bir sinirleniyor bir hırslanıyor görmee..bazen siniri geçsin diye ben parmağı veriyorum öle hırsla ısırıyorkii hırsını yine alamıyorrr...bağırıyor ağlamaya başlıyorr..

benim kızım da tam olarak çıngırağı kavrayamıyor uzun süre elinde tutamıyo ama tutunca hemen ağzına götürüyo :)

Son düzenleme:
febi kısss aynı bizim oyuncaktann...nerden yürütünüz bizden hemen görmedim yürütürken....anacım arada kaldı bebekler hiç bişeyle oyalanamıyorlar biizmki şimdilerde hiç yatmıyor olduğu yerde oturacak beyefendi...beline zararı olur diye oturtmayada korkar oldum..ama inatt..zaten kendini itiyorr dirsekleriylede kalkmaya çalışıyor komik oluyorr..geçenn kalkayım derken iki büklüm öne devrilmiş babasına emanet ettim dedimki ben banyosunu hazırlayana kadar bak düüşer bu kendini itiyorr..oda futbola dalmış..çocuk iki büklümm ..maşallah dedim sanaa iyiki emanet ettim..neysee.birde dönmeye başlayınca koltuklarada sığmazlarr...ne halt edecem bilmiyorumm..oturtamıyorum yatmıyorr..hakkımızda hayırlısı..

Son düzenleme:
hahaaa kız hilmiş çocuk boşuna obez olmamışşş senin ...:roflol: :roflol:
çok yakuşuklu ama ciddeeenn

teknolog senin ki gene bi harikaaaaaaaaaaaaa :asigim:

teşekürler heden teyzesii..o senin güsel bakışların...ama şaka maka keretayı sevmeyen yok..çok yakışıklı herkesin kalbini şimiden fethediyorr..ilerde netcem valla bilemiyorumm....sülalenin yakışıklısı oldu..

hdehehe ainen anasida öle ayh güldürdün bei kiz moralim bozuktu walla cok yasa emi canim benim muCX

X