2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

doktora gittik bizde bugün kuzum 600 gr almış bu ay doktor 500 grım altındaki bebeklere ek gıdaya başlıyoruz ama sizede başlayalım dedi yoğurt verdi kendim mayalıcam dörtte bir kadar 3 günde bir çoğaltıcam 1 1.5 çay bardağı olucak en son elma armut püresi ve çorba havuç patates mevsim sebzesi haşlıcam içine şehriye erişte yada irmik atıcam bide sızma zeytin yağı seviniyorum çok yemeklere başladığımız için temin elma armutu karıştırdım yedirdim sevdi çok şükü ryedi hepsini yarım elma yarım armut miktarını yazmamış bende unuttum sormayı yarımşar verdim

e sekerim napim oglan oksuruyor iki gundur fransizlarin zafer bayrami derken seyit'imle cocuklarimla gecirdim gunlerimi napam

doktora gittik bizde bugün kuzum 600 gr almış bu ay doktor 500 grım altındaki bebeklere ek gıdaya başlıyoruz ama sizede başlayalım dedi yoğurt verdi kendim mayalıcam dörtte bir kadar 3 günde bir çoğaltıcam 1 1.5 çay bardağı olucak en son elma armut püresi ve çorba havuç patates mevsim sebzesi haşlıcam içine şehriye erişte yada irmik atıcam bide sızma zeytin yağı seviniyorum çok yemeklere başladığımız için temin elma armutu karıştırdım yedirdim sevdi çok şükü ryedi hepsini yarım elma yarım armut miktarını yazmamış bende unuttum sormayı yarımşar verdim
canı daha ilk yiyor ya öyle şeyler biraz fazla vermişsin.ilk önce azar azar sonra çoğalt değişik bişey verirken.kakasını yapamazsa korkma normaldir,ek gıdalara geçti ya Ege bey zorlanabilir.ee nede olsa bünye alışkın değil.milupanın,hero babynın falan hazır çorbaları,meyve karışımları oluyo,yapamadığın zman onlardan alırsın aklında olsun.benimki yoğurdu ilk yediğinde yüzünü acayip ekşitmişti ama inede yedi yavrucak.şimdi seviyor.bakalım seninki ne yapacak?bebişlere bişeyler yedirmek çok güzel oluyor ya.Allah onların yokluğunu göstermesin hiçbirimize.

buarada kaç kilo oldu Ege?

maşallah bebişlerinize.. :nazar: allah esirgesin onları, çok çok tatlılar maşallah!

Maşallah bebeişlerinize allahım nazarlardan korusun bız daha ek gıdaya geçmedik..geçen yoğurt verdım bakalım ne yapacak dıye yüzünü ekşite ekşite bıkaç kaşık yedı ama başka vermedım

my.php

cok seker cikmissiniz tubacim masallah size..
off hic bir resim cikmiyo bendee ..anca adresi alip kopyalayinca bakabiliorum..

çok güzel çıkmışsınız tubacım maşallah oğluşuna allah nazarlardan saklasın....

maşallah arzuelacım çok şeker kızın
buda benim kuşummm:))))

neden resimler çıkmıoki anca tıklayınca açılıo anlamadım:) erkeğimin resimleriii canım egemin....

X