2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

bu sırada kızım olursa kesın zeynep koyacagım super bı isim bayılıyorum bu isme

yuerım ben bu fıstığı yaaa .ok tatlı zeynebimm..allahım nazarlardankoruzun inşallah ikinciye bebğim olursa rabbım bırde kız versın bana..çok tatlı oluyor larr..

COLOR="Red"]BUNLARDA BİZİM SON HALİMİZZZ

:sm_cool:29 EKİM 2008 ========> 91 GÜNLÜK OLDUK
[/COLOR]:sm_cool:

canım çok tatlı maşallah büyümüşte pozlarda verirmiş tütütütü

ecenas u2rem (senin kızın resmini dün görmüştüm)kızlar pekkk tattlıııı maşallah eşarplı resimleri çoook hoşşş....bende çekeyim böle bi poz kızıma bari:)))

Ay maasallah canim cookk tatli cikmis annesi Allah im nazarlardan korusun yirim ben o tombik yanaklari..Allah anali babali büyütsün canim.

masallah coook tatli hepsiii
alevcim neden kaldirdin kizin resimlerini?? göremedim isde

yutarumm seniiiiii

kizz genciza bu kime benziooo cook güzel kirpikler gözler püpüpü

valla kirpikleri bana benziyor ama gerisi kimseye benzemiyor.ne bana ne babasına nede başka bi akrabaya.ayy kendimden şüphe eder oldum hastanede değiştirdilermi nee sırnaşık şey

gencizacim allah nazarlardan korusun masallah askitonun dedigi gibi kirpiklerle gozler bi harika
corumlu senin kizinda masallahi var kiz hicmi dokulmedi o saclar dogdugundada ayniydi hala ayni masallah,
bende su resim eklemeyi bi ogrenebilsem bende eklicem yaa

yok anam dokulmed( masallah ) ama nazar degdi yazik gelen giden sac sac diye diye kohak oldu kepek yani cok uzuluyorum yazik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…