2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kiz korkma yazik deme zamanla geciyo benimkindede oldu bol miktarda ama suan bayaga bi gecti banyodan once badem yagiyla yaglayip guzelce tariyorum,banyodada yumusuyor bidaha tariyorum bayaga azaldi,

he ama benim kiz pek sevmiyor yagdan sonra sacini taradigim zaman ama gene yapcam oyle guzel olmuyor ya beyaz sari gibi duruyor
ay millet gordukce sac sac sac baska bi de surat bi de dudagi diolar hele gavurlar pek bi seviolar
onlarin pek oyle degil ya :KK70::roflol::roflol:

kizlar avatarimi degistirmeyi denedim sitede sorun oldugu icin gecersiz dosya tipi diyo,profile koyayim dedim ondada ayni ben biraz karistirayim su resim eklemeyi belki ogrenirimm

he ama benim kiz pek sevmiyor yagdan sonra sacini taradigim zaman ama gene yapcam oyle guzel olmuyor ya beyaz sari gibi duruyor
ay millet gordukce sac sac sac baska bi de surat bi de dudagi diolar hele gavurlar pek bi seviolar
onlarin pek oyle degil ya :KK70::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:kiz hergun oku valla saclari gercekten cok guzel,
en uzun sacli temmuz bebegi kim anketi yapilsa seninki acik ara farkla birinci olur:roflol::roflol:

my.php

insalllah basarmisimdir

tütütütü maşallah...tulp pek tatlı...nazarlar değmesin...

Son düzenleme:
hay masallah masallah rabbim nazardan korusun insallah
benim kiz gibi bembeyaz

Son düzenleme:
maaşallah canım çok tatlı allah bağışlasın.yalnız saçlar süper çok havalı bi delikanlı olacak.jöleleyesim geldi valla :))

zinedila maşallah tosununa,çorumluyla seninki saçta yarışıyor herhaldekaydirigubbakcemile5 (benim kız kelde kıskanıyorum:roflol:)

kizlar uzun ugraslar sonucu resim eklemeyi ogrendim
iste buda benim kucuk melegimmm

1000587zf1.jpg

1000591aw4.jpg

1000619aj6.jpg

askito cum corumlu cadim kizlar ben resim eklemeyi ogrenmek icin canla basla calisirken sizin dun yazdiklarinizi gormemisim,simdik becerebildim bi de baktim dunden koyulmus ogluusumun fotosu

kizlar benim melegim bir erkek yaaaaaaaaaa.ben mevlut yapmistim mevlut takimini giyince kiz gibi oldu teyzeleri herkes kiz saniyo,irkek irkek

maşallah tulpzaadcım çok tatlı oğlun bende kız sanmıştım maşallah arkası kız herhalde cnm :)))

acabaa diyorum temmuz bebişlerinin boyle toplu bi albumunu mu yapsak guzel olur demi eksik bebişler var daha ama deneme bu
2675.jpg

En iyisi yeni topikte sadece album icin 1 er resim toplayalım burdan karısık oluyor bulması

X