2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

hepsi birbirinden tatlı maşallah....Bende ekliyeceğim kızcemi denedim şimdi olmadı nedense...Allah acılarını göstermesin...

Son düzenleme:
maşallah bebişlere hepsi birbirinden tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın hepsini...

selam bayanlar benim bebişimin sürekli kemikleri çıtlıyo sizdede oluyomu yani bezini değiştirirken kucagıma alırken anlamış deilim

sagolun kizlar hepimizin bebeklerine masallah nazar degmesin insallah
olur askto ben kesmek istiyorum duzenli buyusunlar diye esim kiziyor zzaten olmaz diyor!!

arzu ela seninkiler de pek tatli masallah nazar degmesin
oglun da pek guzelmis bakalim buyusunlar neden olmasin nasip kismet ama babasi verir mi bakalim :)))))))

Ayyy masallah maasallah canım beniiim o saclarını yirim ben onun maasallah kızıma güzelliğinee

hic demionus bizkoyduk seninkiler nerde:))
ahanda demeden ben ekliim pashamin son halini ..

selam bayanlar benim bebişimin sürekli kemikleri çıtlıyo sizdede oluyomu yani bezini değiştirirken kucagıma alırken anlamış deilim
oluyo canim kütlüyo..

çorumlu merve büyümüş maşşallah saçlarına bayılıyorumm çok tatlı..a.s.

oy oyy efeyde maşallah kıss ne güzel olmuşş

bitanem.. canım oğlum..hepimizinkileri allah nazardan korusun..
biz saçları azıcık uzasa diye bakarken habire saçları dökülüyor! Corummlucadi'nin bebeğinin maşallah saçları çok tatlı uzamış..

Son düzenleme:
maşallah allah analı babalı büyütsün..dönenceyi çok seviyorr bu tombikler..

Son düzenleme:
Allar yerim ben bunlari kiz çorumlu ne tatli olmuş kizin maşallahh koca bebek gibi boz veriyor yerim ben onuuu...efede çok tatli maşalah hilmişim hiç 4 aylik gibi durmuyor adam olmuş yahuu..amiliecim ezgibocum sizinkiler deçok tatli maşallah allahim hepsini korusunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…