2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

BUNLARDA BENIM YİĞİT İMİN FOTOĞRAFLARIIIIII....

8845.jpg
p://img]
8860.jpg

8880.jpg
8888.jpg

8894.jpg
8913.jpg

8922.jpg
8931.jpg

NASILL BÜYÜMÜŞMÜÜ PAŞAM...

Son düzenleme:
maşallah kızlar yahu nazar degmesın tu tu tu

rose kocaman olmus oğlun kız ne tatlı

maşallah yerim ben o yiğit i çok tatlı maşallah..saçları kestirdinmi..sanki sıfıra vurmuş gibi ..yaz olsa bende sıfırlayacağım..çok dökülüyor saçları..hem benimki hem bebeğinki..valla ben saça zaten sinir oluyorum heryerde gördükçe kendiminkini bile sıfırlamayı düşünüyorum:)))

haklısın iyi gitmıyor ama ne yaparsın aıle koyu fenerlı oda öyle olmak zorundaa heheh3e

maşallah yerim ben o yiğit i çok tatlı maşallah..saçları kestirdinmi..sanki sıfıra vurmuş gibi ..yaz olsa bende sıfırlayacağım..çok dökülüyor saçları..hem benimki hem bebeğinki..valla ben saça zaten sinir oluyorum heryerde gördükçe kendiminkini bile sıfırlamayı düşünüyorum:)))

yok canım kestırmedımm..bızım oğlanın saşları 40 çıkana kadar döküldü nunlar tekrar çıktı kendiliğinden böylee:1hug:

efe masallah memislere bak tosunum benim tuh tuh tuh nazar degmez insallah

rose kiz senin pasa da buyumus masallah ula giydirme su fenerligi cocuga yahu :KK70:(gsli ben ) muhaha :d

teknolog seninkilerde guzel masallah uc tane cocugun vardi degil mi masallah ?

rose kiz senin pasa da buyumus masallah ula giydirme su fenerligi cocuga yahu :KK70:(gsli ben ) muhaha :d

teşekürler evet üç tane boncuğum var:dance::1hug::nazar:

corumlu kizin cok güzel hele saclar abisine benziyo bakislari cok güzel ya masum masum Allah nazardan saklasin kizini görünce aklima cektigin geliyo hastaneye gidip gele gele bir hal olmusdun baya bekletmisdi kizin seni demi ama hersey unutuluyo bakalim bizim ki nasil olcak ücüncü sipam:emir_bebek:

ooooooooo maaşalah kız ne guzel

evet güzelde oldukçada yorucu kızımla oğlum ikiz gibi büyüdüler şimdi ki sıpama bakıyorumda nasılda yetitirmişim işimi gücümü hayret ediyorum...şimdi başımı kaşıyacak vaktim olmuyor..bazen tırlatacak gibi oluyorum..birde evde düzensizlik sinirlerimi alt üst ediyor...düzen edeyim derken yetiştiremediğim şeyler için kendimi yiğit bitiriyorum oda sinirlerimi harap ediyor..biraz rahat ve geniş olmak istiyorum..bazı arkadaşlarım gibi..lütfen içime bir rahatlık çöksün:eek::teytey::dance:

BAŞKA BIR TAKIMLI GIYDIRIMDE KAYINPEDERIM BENI DEFETSIN DEMİ BURALARDAnn..kaydirigubbakcemile vallaha adam kıyameti koparır ...:eek:klava:..ben en iyisi devam fenere bu aıleye gelınce bjk den fenere geçtım kendım bilem ..ama gsde n hiç hoşlanmam lülülülülülü

......................................................................................................................................

Son düzenleme:
oyyy maşallaahh çok tatlı kızın allah nazarlardan saklasın canımm

X