2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

corumlu kızına burdan toka alıp gonderelım.masallah o ne guzel saclar.

rose al bendende o kadar ne yapmışlar oğluşun burnuna diyordum...gerçi oğlan çocuğu yerind epek durmazz ya kanepeden ya bisikletten düşmüştür....geçmiş olsun..ezgibo aramıza hoşgeldin bu arada...bebeğini allah sana ve babasına bağışlasın kaderi güzel bahtı açık zihni açık hayırlı kısmetli bir evlat olsun inşallah..aminn..

VE KADİR GECENİZ HEPİNİZE MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLARR...GECE HERKES İÇİN DUA EDECEĞİM YATMADAN...

ro_se getir ereni

valla sütüm çekilecek..yemem lazım onu..günahı boynuna:)))maşalllahhhhhhhhhhhhhh....

:::nazar:yerimseniben

:nazar:

:nazar:

Son düzenleme:
Teknologcum hemen getirirdim ama uzaksin canim..sen en iyisi erendende tatli olan doğukani yee canimm ..maşallah çok tatlii

aman yerim sizin bebisleri ben masallah ne buyumusler oyle yaws
nazar degmesinr abbim sizlere bagislasin insallah

vallaha benim oglan dayisinin kollarindan inerken dustu okula giderken yani benim hic bi kabahatim yok

teknolog valla şansını zorluyon tutma ısıracam artık:jeyyar: kızlar hepinizin bebişlerine 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:. hepsini koklayın benim için a.s.

QUOTE=minenil;3966157]teknolog valla şansını zorluyon tutma ısıracam artık:jeyyar: kızlar hepinizin bebişlerine 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:. hepsini koklayın benim için a.s.[/QUOTE]

:dance:KK66:roflol:

resim yollama özürlü ben süper atmişım ama:roflol:.nasıl bebişlerim

ay ay bu çirkin bebişler seninmi..nazarım değmesin arzu ela..beyaz tenliler ne yakışıklı olurlar büyünce bunlar beee yandı kız anaları:roflol::dance:a.s.:nazar:

ay ay bu çirkin bebişler seninmi..nazarım değmesin arzu ela..beyaz tenliler ne yakışıklı olurlar büyünce bunlar beee yandı kız anaları:roflol::dance:a.s.:nazar:

bacım küçük olan kız:roflol:erkegemi benettin aşk olsunkaydirigubbakcemile5

bacım küçük olan kız:roflol:erkegemi benettin aşk olsunkaydirigubbakcemile5

ay yerimyaa ben onu pardon ..ne bilim anacım benimkinede mavişler içinde olduğu halde dışarda gezerken kızmı diyorlarr:)))demekki oluyomuşş...yanlışlık..Şeniz

X