2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Maşallah arzu elacim çok şeker çocuklarinn allah sana bağişlasin onlarii

4264.jpg

[a href=http://www.hizliresim.com/]
a]

masallah arzucum bebeklerin pek guzel abili kiz kardesli yan yana yatmilsar bende oyle yapiyorum bazen nazar degmesin insallah

nilsahcim senin yavru da ne guzel bakio oyle nazar degmesin insallah heleki yikandigi resim super:KK70:

heves elcım nılşahcım çok tatlı bebişlerınız allah sizlere bağışlasın uzun ömürler verıs onlaraa

masallah kızlar bebeklerınız cok tatlı sağlıcakla buyusunler ınsallah

maşallah bebişlere çok şekerler allah nazarlardan saklasın....

masallah ela'ya yerim onu ya isirmak geldi icimden neyse istirmayayim aglar simdik nazar degmesin annesi

tesekkur ederız corumlu cadı tesesıı ısırabılırsınn..ayrıcaaa ela bebek konusmayı cok sevıoo bıras geveze olcak sanırımm konusursan bıras oyalarsan hem ben hem ela mutlu olur tesesııı:) senıde kocaman bır gulucuk ve agucuklarla karsılarrr

ela , nilşah bebişleriniz çok tatlı maaşallah fıstıklara :)

ayyyyy ben bunlarin üstüne kaymak döküp hapur hupur yerimm.. allahim nazarlardan korusun cok tatlilarr:nazar:

siteye fazla ugrayamiyorum kizlar ama oglumun resimlerini koymaya calisiyorum..
cünkü onun ilk kalp atislarinda ..ilk tekmelerinde siz hep yanimdaydiniz..büyümesini görmenizi cok önemsiyorum MucccX

iste benim tosunumm 2 bucuk aylik oldu

pict0004nz1.jpg

w768.png

pict0004ua2.jpg

w768.png

pict0005vg1.jpg

w480.png

Binlerce masallah askito oglusuna hakkaten tosun olmus.Cok tatli olmus artik kiz arkadaslarini annesiyle tanistirmayada getirir efe pasa:) tü tü MASALLAH Allah annesine ve babasina bagislasin kaderi güzel olsun. isiririm o tombik bacaklariiiiiii

Hey masallah masallah tuh tuh tuh tuh efe tosuna ay ben onun bacaciklarini isirmam mi yanimda olsa aman Allahimmmmmmmmm
nazar degmesin tosunumuza:asigim::asigim:

X