2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

TEKNOLOG BENiMKİ ERKEK FATMA, SENiNKİ KIZ GÜZELİ :nazar:
DEMEKKİ BENİM 2 NUMARA ERKEK SENİN 2 NUMARA KIZ OLACAK.

ÇOK GÜZEL ve TATLI BİR BEBEK ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

TEKNOLOG BENiMKİ ERKEK FATMA, SENiNKİ KIZ GÜZELİ :nazar:
DEMEKKİ BENİM 2 NUMARA ERKEK SENİN 2 NUMARA KIZ OLACAK.

ÇOK GÜZEL ve TATLI BİR BEBEK ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canım yerim seni yaa...bu benim 3. resimlerde abi ablayıda koymuştum daha öncee...bundan sonrası biraz zorr..
a.s.

eeeee sne ankaradanmışsın hiçde bakmıyom iyimi...evett herkesin kanı kaynıyorr..şeytan tüyü varr sıpada:))ama Batuhan da süper birr delikanlı olcak .....ankaranın neresi...

a.s.
sağol teyzesi.bakalım nasıl olacak büyüyünce görecez artık onu.nasıl olursa olsun gözbebeğim o benim.
Allah nazarlardan esirgesin hepimizin kuzusunu...
canım ben elmadağ tarafında oturuyorum.sen k.ören yada batıkentti sanırım.benim bir ayağım keçiörende,annemler orda oturuyor.bugünde ordaydım :)

batıkentteyim.....keçiörende büyüdümm..bekarlığım orda geçti...elmadağ tarafını pek bilmiyorumm..

ayy yaaa yerimm ben bunları ne şekerler ..bikaç gündür giremıyordumm..doldurmuşsunuz gene ortalığıı maşallah amma şekerlerr.. allahım nazarlardan korusun hepisiunuuuu.. canlarım benımm maşallah barikallahh

rose yokluğun farkediliyorduu..nerdelerki dedim bir ara sesin çıkmayınca.....eren nasıl??

batıkentteyim.....keçiörende büyüdümm..bekarlığım orda geçti...elmadağ tarafını pek bilmiyorumm..
canım bende bilmiyordum bu tarafları ama evlenince öğrendim.
halbuki eşimin işi tandoğanda ama biz hala burda oturuyoruz.eşimin ailesi burda.k.ören civarlarında ev arıyoruz bu aralar,kısmet olursa kiradan ve burdan kurtulacam...

canım bende bilmiyordum bu tarafları ama evlenince öğrendim.
halbuki eşimin işi tandoğanda ama biz hala burda oturuyoruz.eşimin ailesi burda.k.ören civarlarında ev arıyoruz bu aralar,kısmet olursa kiradan ve burdan kurtulacam...

inşallah:Saruboceq: allah gönlüne göre versinn...öptüm batuhanıa.s.

rose yokluğun farkediliyorduu..nerdelerki dedim bir ara sesin çıkmayınca.....eren nasıl??

saol canımm...eren nasıl olsunnn ağlayarak herşeyı elde etmeyı öğrendıı ..en ufak birşeyde ağlıyor istediğini yaptırıyorkötükedihüso ..buralar çok soğudu ıkı 3 günüdür bızım beyfendıde sabah akşam dışarda gezınıyordu çıkaramayıyorumm şimdi soğuk dıye habıre gezınmek ıstıyor evın ıçınde turluyız yada hoplatıyoruzz..:dance:.ne olacak bilmıyorum..bu kış bıraz zor gececek anlaşılannn.:sm_confused:.sizin bebişler nasılll...

iyi hayatından memnunn.. aşılar var cuma ya kaldı ozaman ne olcak göreceğiz bakalım...

valla teknolog itiraf ediyorum ben senin oğlanın hastasıyım hem de bayadır valla çok ciddiyim bi bulsam ısırmadık yerini bırakmıycam kızmazsan tabii :KK66:) hatta geçenlerde eşime bile gösterdim bi bak şu bebişin sevimliliğne diye... herhalde monitörden nazar değmez ama ne olur ne olmaz sen yine de kaşı poposunu hatta kaşırkende boş durma accık ısırıverCADIARZUkaydirigubbakcemile5

valla teknolog itiraf ediyorum ben senin oğlanın hastasıyım hem de bayadır valla çok ciddiyim bi bulsam ısırmadık yerini bırakmıycam kızmazsan tabii :KK66:) hatta geçenlerde eşime bile gösterdim bi bak şu bebişin sevimliliğne diye... herhalde monitörden nazar değmez ama ne olur ne olmaz sen yine de kaşı poposunu hatta kaşırkende boş durma accık ısırıverCADIARZUkaydirigubbakcemile5

saol canımm bende burdaki tüm bebeklere bakmaya kıyamıyorumm..tertemizz meleklerr...ısırabilirsin valla benn çok hırpalıyorum severken alışdı artık..ellerinden öper teyzesii...a.s.:nazar:

nasıl büyümüşmü oğluşuuummmm

img3793jy4.jpg

w600.png

img3757ei9.jpg

w800.png

cimg1935do0.jpg

w640.png

vaallaha hiden çok tatlı bu oğlan çokta uzağa gıtınız ben bu oğlanın parmağını ısırcammm çok tatlıı rabbım nazarlardan korusunnn

:nazar:merveye maşallahh..elbise çok yakışmışş.. saç bandıda takarmışş..hele badiklerine bayıldımm..bendemi alsam oğluşuma daha ayakkabı giymedi hiçç...:dance::asigim:

X