2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

aşkitoo canım maşallah oğluşuna nasılda büyümüşş..:nazar::nazar:yerim ben onuu:eek:gamyoncuiremsu

maşallah hilmiyecim çok şeker olmuşş efemiz tosun olmuşşş allah nazarlardan saklasınnn nazar değmesin inşallah....

maşallah hilmiş tosun gibi olmuş efe bebek ..allah nazarlardan korusunn onuu...bu arada özletıyorsun kendını şekerım...çok sessizleşti topiğimizz özletme kendını..

saolun kizlar .. esim yogun calisiyo .. dolayisiyla bebisle 24 saat ilgilenmem gerekiyo ..uyudugu zamanlar ev isi yemek derken bi bakiyorum gün bitmis .. yorgun bitap atiyorum kendimi yataga.. bende sizi cok özlüyorum walla :KK43:((

ay maasallah cok tatlı olmuş bu adam ya ısırımın ben bunu hemi iyi baktı oluna hilimiyecim
anne sütü cok almıyo ama maasallah tosun gibi olmuş
bende kızıma artık mama veriyorum ama sanki kilo almıyo zayıflıyo ne kadar yapacagımı sasırdım 3 ölçek anca yiyiyo nasıl buyutucem ben bu kızım midesini arkadaşlar ya tabi anne sütünede devam bu arada

canlarimm bebislerinizin fotolari nerdeee ..
nerde benim yegenlerim yha :KK43:(
unutulmus bu topic ..
<yeni resimlerr plss

akadaşlar ya birşey saracağım
benim oğlum televizyona çok bakıyor..
nereye çevirirsem çevireyim
ve gülüyor konuşanlara sanki onunla konuşuyorlarmış gibi
1 yaşına kadar zeka geriliği yapıyor diye duydum ama bilginiz varmı??

akadaşlar ya birşey saracağım
benim oğlum televizyona çok bakıyor..
nereye çevirirsem çevireyim
ve gülüyor konuşanlara sanki onunla konuşuyorlarmış gibi
1 yaşına kadar zeka geriliği yapıyor diye duydum ama bilginiz varmı??

valla benımkıde tv manyagı oldu karsıdına koyunca heyecanlanıyo uçuyo resmen benim kardesımın kızda sureklı baktı benden akıllı sıpa ben ınanmıyorum tabı Allah korusun

benim oğlumda sürekli tvye bakıyo çeviriyorum dönüp dönüp yine bakıyo inşallah bişey olmaz

ben duydum ki oyleymis ama bence pek baktirmayin benimki Allah' dan cok bakmiyor ama bazen iste kolumuzdayken renklere bakip donuyor insallah bi sey olmaz

bence de çok baktırmamak lazım gözlerine de zararlı .. tv , cep tel., bilgisayar hepside zararlı omasa da radyasyon kaynağı..

daha önce çocuğu olanlar bilirr daha zeki oluyorlar öle yada böle herşeyin zararı var çocuklara tabiki çok baktırma taraftarı değilim ama bunlar televizyon çocukları bilgisayar çocukları onda önce vücutlarına giren şeylerden zararlılardan korkmak gerekk...baby tv izletiyorum ben klasik müzik eşliğinde çizgi filmler varr hemde eğitici bir kanal ilgisini bazen çekiyor bazen çkmiyorr..başka kanalda sadece belki reklam izliyor ama çabucak sıkılıyorlar şimdilik çok ilgili değil tv ile ..

anneler birde sorayım..temmuz annesi olarak bebekler neler yapmaya başladılar..bizimki konuşmalara eşlik filan ediyor r karşılık veriyorr..ben bişeyler söyleyince oda aguu ve başka kelimeler çıkarmaya çalşıyor vede çok gülüyor..ellerini artık keşfettti...kontrol etmeye bişeylere dokunmaya çalışıyor..tam yapamasada istekli..onun dışında herşeye hemen hemen tepki vermeye başladı birde beşiğindeki çizgi kahramanlarla konuşuyor....sizlerde neler var..

benim oğlumda teknologcum konuşucak yakında wallahi:)çok gülüo artık kahkaha atıo bebeğim agular bağırmalar çok tatlı oldu çokkk maşallah ona allah korusun hepimizin yavrularını....

tamAmda konuyu deistirmissiniz yaw benim yegenlerimin fotolari nerde :S:S:S:S

ben evde deilim şuanda eve gidince koyarım hilmiyecim izmirdeyim ben haftaya dönücez öptüm cnm....

son halimiz buyrun resim:) :nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar:

Son düzenleme:
X