2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

bende tam sayfayı açmadan önce aynı şeyi dedim kendi kendime:)))

iremi babası dışarı çıkardı bikaç saat önce bende evi toparladım biraz.. saçımı boyadım.. yıkayıp dışarı çıkıcam bi aksilik olmazsa... sanki sordun dimi napıyosun diye olsun ben yinede yazim belki merak etmişsindir:)) haa saçımı kendi rengine boyadım onuda merak etme:) ben burayı geyik sayfasına çevirmeden kaçimm:))

allah seni ne etmesin emi :roflol: bi süredir açılmadı site.. içimden de geçiriyorum bari sibel gitmeden yakalayabilsem de diyim ki geyiğe geçelim ne yapıyosun ne ediyosun, irem nasıl oldu diye sorayım....

hayırlı olsun saçların bu arada zemuszemus zemuszemus

sibell saçları ne ye boyadınn meraklandırmaa..irem dışarı çıtına göre iyi hadi hayırlısı..

mersiii teyzoşlarıı... febicim gözleri koyu ela gibi bişey.. ne olduğunu tam anlayamıyorum. bazen kahverengi gibi geliyor bazen ela... ışığa göre değişiyor sanırım...

mervenin de öyle cnm tek renk değil dışı mavi içi yeşil bal karışık .. yeşil kahve gibi selinin de .. süper yani maaşallah .. semrasın kızının ki bi başka ama yaa.. onu unutamıyorum çok güzel gözleri.. kendi de çok güzel Allah nazardan korusun hepsini

evet canımmm... nehir minanı gözleri muhteşem kendi de öyle tabi.. semras gelse de eklese resim yine... naptı diye çok merak ediyorum zaten...

şu peluş oyuncaklı fotoda ne kibar ne tatlı çıkmış boylanmış biraz incelmiş daha da güzelleşmiş her günleri değişik bunların ne çabuk büyüyolar farklılaşıyolar... maaşallah fıstık kızımıza

evet canımmm... nehir minanı gözleri muhteşem kendi de öyle tabi.. semras gelse de eklese resim yine... naptı diye çok merak ediyorum zaten...

meralcim sağol kızlar hepinize teşekkürler
dava devam ediyor velayet bende dava süresince ama avukatım dava sonundada bende kalacağını söylüyor hayırlısı ben 4.ocakta çalışmaya başlayacağım benden haberler bu kadar şimdilik hepinizi çok Şeniz

semracım maaşallah boncuğa şahane gözleri var allahım bağışlasın.

3 ocakta neomarinde buluşuyoruz meralde gelecek sende gelsene canım çok seviniriz.

ayyyy bayılıyorum ben bu kıza yaaa... boncuk gözlüm maaşallah sana pek güzel pek alımlı bir hanımefendi.. allah nazardan korusun

anaaaaaaa nehir minamla durum gelmiş... görmemişimmmm... semra kısss nehir'in isminin mi geçmesi gerekiyordu gelmen için uyusssss kısssss. çok merak ettim seni... maşallahhhh nehir'e... ve duru sosise tabi... ikisini de hem mıncıklıyorum hem öpüyorummmmm....

semra kusuruma bakmazsan bişey dicem ben o hödük kocana ve kaynanana... bu güzellikten kendilerini mahrum etmeye değecek ne vardı??? neydi dertleri!!!! öküz de demek istiyorum ama alınırsın belki diye demiycem bu kadarla bırakacam çünkü yazdıkça daha da hiddetleniyorummmmmm klava: klava:

kızlar hepinize teşekkürler
sürekli giremiyorum foruma ama girdiğimde bakıyorum hep bebişlerinize maşallah hepsine
şaka maka 1.5 yaşındalar hepsi Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah
genciza sanırım gelemeyeceğim bir sonraki sefere inşallah :)
meralcim sağol canım ama inan hiç gerek yok herseyin hayırlısı ben nehir ve benim için böylesinin daha
hayırlı olduğuna inanıyorum...
devletin adaleti birgün şaşabilir ama ılahi adalet hiçbir zaman şaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…