2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ezgibo maşallah oğluşuna. babaannenizde marifetliymiş. nasılda yakışmış kerataya

ezgi tatlım nerelerdesin sen yaa
maşallah ogluşuna kocaman olmuş görmemiştim hiç

kızlar teşekkürler,yaa büyüyorlar bunlar koca koca oldular
geçen gün bi komşudayken erdem için bebek dedimde ne bebeği dediler o artık çocuk denecek duruma geldi dediler
üzülüyümmü sevineyimmi,şimdiki halleri o kadar tatlıki
düşünüyorumda büyüyünce öptürmeyecekler bile kendilerini belki,öööf anne yaaa diycekler
gerçi bizde böyle olduk ama insan bi tuhaf oluyor
ezgicim babannede bayağı marifetliymiş yani tabi oğlanda yakışıklı olunca cuk oturmuş

Masallah tum bebislere Feride merak etme Zeynep de artik kilo almiyo ya da cok az aliyo 17,5 aylik 78 cm 11 kilo:)

ay maaşallah eren e bayıldım .. o ne tatlu diş fırçalama şekli .. ooyyy oyyy

Burayı yine uzun zamandır atlamışım... Sabah sabah bayram etti gözlerim valla... Tüm bebişlere mucuxxxxxxxxxxxx.... Hepsi de çok tatlı olmuş.. 41 kez maşallahhhh...

Feride 11 kilo olmuş Merve daha ne istiyorsun... İki ay önce Selin 9 kilo oldu diye bayram ediyordum nerdeyse :)) Şuan en fazla 9,5 çıkar.. Sağlıklı ya sen ona bak...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

selamlar,

baska pc den yukledim fotolarimizi, bizimkinden artik yukleyemiyorum..

butun bebislerimiz buyumusler artik, bebeklikten ciktilar..opuyorum onlari kocaman...

bu da kurban bayramindan fotolarimiz...

opuyorumnanaktan

allahım bune yakışıklılık tü tü tü maaşallah yusufuma takımıda süper yakışmış

fatmacım sen nasılsın canım senide görmek iyi oldu özlemişim kızzz :)

elçinede maaşallah oda tam hanımefendi gibi poz vermiş saçlarıda baya uzamış

Fatmacım maşallah Yusua daha da yakışıklı olmuş.Bu bayramda pek de şık giyimişsiniz hem de ikiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…