2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kıyafet aynı biri geçen yıl biri şimdiki hali geçen yıl elbiseydi şimdi bluz olmuş :)))

ayyy yerim ben bunları ne zamandır bakmamışım:))
cresss yaa nasıl büyümüş zuzu gerçi hepsi ya daha yeni hatırlıyorum tontiş hallerini hepsininn..
şimdi hepsi küçük hanım küçük adam oldular maşallahhhh

ay cok tatli bu maymunnn.. bebeklik resminide isirasim geldii..

bende efenin bir iki resmini koyayimm birazdan

hahaaa... efeye bayıldım .. ben de mervenin balık yeme resmini eklim bir ara ..

şimdi farkettim elçinin bebeklik patiği merveninkinin aynısı .. bu kadar olur yani..

ayyyyyyyyyyy maymun,çok tatlısın...camları da siliyo baksana,efe gel de bana da yardım et teyzem:))

maşalllahh efe paşamaaa..hıılmışım sızınde manzaranız süpermış hanııı ağaçlık ne güzelll:

merhaba arkadaşlar bende kraker keyfimizi ekledim...

Eklentiler

• $IMG_9669.JPG
    85,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_9670.JPG
    83,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_9671.JPG
    81,7 KB · Görüntüleme: 29
çok tatlı hepsiiiii bunlarınnn...
febi tızın çok havallııııı...öpüyorum hepinizi...
ekleyebildimmi bilemiyorum benimkini???

buda boncuklu oyuncağımız ucundan çıkmış eklemek istedim.çekmeli ahşap blok arabamızı kurcuklarken.

Eklentiler

• $IMG_9518.JPG
    58,1 KB · Görüntüleme: 34
efenin makarna yeyişini görünce makarna yiyesim geldi :))
mervoşunda balık yerkenki ağzına bakarmısınız bi :))
ay Allahım çok tatlılar buınlar
mayalıhamur senin oğluşu ilk kez gördüm maşallah çok şeker oda.

saol hilalcim ..

mayacım urasın yüz ifadesi çok şirin cnm yaaa.. kraker sefasını sevsinler.. bişeyler yerken çok sevimli oluyolar gerçekten de :)

masallah kuuzlaraaa cok tatlı hepsii efeye bayıldım esekk tabağı yicek nerdeysee masallahh.)bu arada onun kafasına noldu çarptımı biyere kızarık giib geldi sanki bende bi ara egeyi eklerimm ama şimdi yatıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…