2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ewet hilalcim sarısın olucaz sanırım açılıo rengii
tskler aysegulcummm

masallah kuzulara cok cok tatli ve sirin bu temmuz bebisler.Yakisikli olanlar yigiteren ve egeye masallah,Yigitin gobesini yerim ben bide koltuktaki pozisiyonu cok begendim Sanberk de aynisini yapiyor,Zaten Yigit ereni Sanberke cok benzettiriyorum ben,:dance:
Masallah EGEYE cok yakisikli olmus baya da buyumus.
Merve cok sirin akili kiz O.aNNESIN YARDIMCISI BULASIKLARI TOPLUYOR AFERIN ONA.:lepi:
dURUCUM ANNESIN VE BENIM BAL PETEGIMIZ PANTALONLAR COK YAKISMIS,ONA BU SEKILDE GIYINEN PANTALON BILE YAKISIR:roflol:

tsk ederizz kreftcim nerelerdesinn yusufumu eklede görelimm özledikk

Elçin çikolata yerse
resmi cep telle çektim. Elçin 1 dk bile durmadığından sabitleyemedim.

dipe de bakkk hepsi yanıı çikolatamı onları yiyorr onlarmı çikolatayı belli deil:)))

amanin kucuk efe gene yikiyo ortaligi .. cook seker cook:)

Son düzenleme:
masallh elçine duruyaaa kızz alev kucagındaki 2.mi yoksaaa hangi ara doğurdunnn:=))

masallah Duruya,annesi dedigin kadar sayif degil Duru maallah elleri pamuk pamuk,isirabilirmiyim,lutfen azicik?

CANIM SENIN BEBISIN FOTO YUKLESENE ONU COK SEVDIM BEN.opuyorumnanaktan

tsk ederizz kreftcim nerelerdesinn yusufumu eklede görelimm özledikk

fikriyecim, cok sagol senin oglusunda cok tatli..denizcim bende foto yuklemeyi ozledim inan ki ama bizim pc yuklemiyor image dan...arada deniyorum olmuyor...

alevcim kizin buyumus masallah..
cikolata soslu elcinde nefis gozukuyor...

Son düzenleme:
zayif degil aslinda 11 kilo olmus ama yemek yemiyor:) denizcim o bebek burda arap arkadaslar var onun kizi o da temmuz bebegi:)

ayy kalem tutusunu yerim ben kiz senin,
bizimki hemen agzina goturuyor kalemi, kagidi yirtiyor...nerde boyle...

masallah elçinee ne guzel tutmus kalemii bizimkide turuyor guzell kaleme bayılıyor ama pek vermiyorum eline korkuyorum koşarda bi yerine batar die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…