2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

bacaklarımız hep çıplak kalacak
altıma giymektense kafama giyerim daha iyi diyor tonton :roflol:

:))))))))) cok tatliu yavrum yhaa

duygu yha ablana cok benziyorsunn bu kadar olurr yanii

ayy kızlar çok alemsiniz mervenin de bu şekil pozu var ama başına benim çamaşırımı geçirmiş şekilde buraya koyamıcam kaydirigubbakcemile3

ay egeye duruya maşallah ıkısıde çok şşekerr aynı pozdan erenın de vardı bulabılırsem atarımmm:)))))))

bahsettiğim çamaşır kırmızı bir alt çamaşır .. eminmisin yanii kaydirigubbakcemile3 görünce şok oldum çekmemcemden almış kafasına geçirmiş ..

bi seksiluk seziyorum burda kaydirigubbakcemile3 :kedi:

pamusum nekadar buyumus, tontis olmus masallah yanaklara....

durumu da yerim tontissimm...

ay harika bu sıpalar yaaa... bayıldım hepsine... ama en güzel poz bulaşık makinesi içindeki merve'nin :)) resmen son noktayı koymuş...

Niye hepsi bu kadar meraklı bunlara anlamıyorum. Selin de açık gördüğü an koşuyor. Bi kaç kez çıkmaya çalıştı ama içinde kirliler vardı eli kirli bulaşığa değince vazgeçti.. Hiç gelemez öyle eline bişey bulaştırmaya... hemen uzatır bana elini temizliyim diye...

Hepsini öpüyorum ısırıyorumm kokluyorumm...

Son düzenleme:
bizimkide bayılıo bulaşık makinesinee kaşıkları yerleştiriken yardım edio bana yarısı yere yarısı bana hadii tekrar yıkaa hemen kapıyorum o gelincee içindekiler piskende aynı seyi yapmak istioo ama izin vermiyorum tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…