2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Kizlar tesekkur hepsi de cok Masallah...
CADI askito Zeynep Duru bana benzememis he:dilcikar: ama siz cok guzel gorunuyosunuz nazar degmesin...

aman eren ne yaramazlaşmış öyle bir ara ben de merveyi yakaladığım pozlar var onlardan koyim..

zeynep durucuk pembişler de yakışmış maaşallah kuzucuk :nazar:

Abbitte leisten hilmişimmm ... seni nasıl atlamışım .. çok güzel bir poz cnm .. çok tatlı çıkmışsınız ..
...

Son düzenleme:
:roflol: merve tamirat işlerine girişmiş makinenin pervanesini söküyo sanırım.

41 kere masallahh cook tatliiiopuyorumnanaktan

zeynepp fistigimda cok seker yineee,, hic sana benzememis annesiikaydirigubbakcemile3

eren pashayada masallahhhhhhh yirim yirimmzemuszemus

saol canım sizde çok şekersınız daha öncede görmüştüm maşalah sizee mujukjsssss

aman eren ne yaramazlaşmış öyle bir ara ben de merveyi yakaladığım pozlar var onlardan koyim..

zeynep durucuk pembişler de yakışmış maaşallah kuzucuk :nazar:

he valla yaa durduğu yerde durmuyo sehpayı kenara çektım ama yıne tepesınde mecburen kaldırıcam yoksa bırgun camını kırıp bıryerini kesecek ALLah korusunn..mervenınde erenden aşağı kalır yanı yok maşalahhh...

bulaşık makinasında ne var anlamıyorum bütün sıpalar içinde delikafadulden
feride mervenin saçları siyahlaştımı koyu duruyor

bilmem ki koyulaşmış mı ? zaten sarıydı ama çok açık sarı değildi .. onon gibiyken benim saçlarım altın sarısıymış .. hiç bir yönü bana benzemiyor zaten :KK43:

p1050080.jpg

hımm öylemi kaydirigubbakcemile2keltoş olduya annesi o yüzden atmıyordur belkim:nazar::roflol:

eloşa çok yakışmış pembeler nasılda masum masum bakmış yavrum:nazar:

merve kumral oldu evet saçlarıda uzadı baya boncuğun:nazar:

elanın gözleri çok sıcak çok masum çok içten bakıyor gerçekten de tüm resimlerinde dikkatimi çekiyo maaşallah :nazar:

koyarım tabii hilmişim bayağıdır bakmıyodum oraya panelimde çıkmıyodu yerimseniben

Son düzenleme:
teknomm bilmemkiii
boyu 83 cm kilosu 11,500

resmi alintidan silermisin fistikk

X