2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

eren paşaya maaşallah çok yakışıklı olmuş :nazar:

merveyide uzun süredir görmemiştim koca kız olmuş saçlarıda çok güzel fıstığın onada kocaman maaşallah:nazar:

arzucum eloşta anasına çekerse saçları çok güzel olur merak etme senyerimseniben

merveyi kırmızılar pek açmış saçlarını topla hep perihan çok yakışmış.. saçları uzayınca ne kadar değişiyolar yaa.. maaşallahhh.. arzu gibi ben de biraz saç ricaedim .. :umursamaz:

25 temmuzda doğum yaptım buda kızım :)

$Resim 008.jpg
$Resim 282.jpg
$IMG0113A-crop.jpg
$IMGP0065.JPG

Son düzenleme:
ay bu ne tatlı bişey allah ım rüya eylül allah bağışlasın .. ay merve büyüdü mü ne bi dene daha mı yapsam :asigim:

masallah kuzularaa hepsi biribirinden şeker
ewet hilmiyem sarardı saçları egenin kestirdikçe açılıo rengi sarısınn olcakk bebemmm saçları bari bana benzesin demi ama herşeyi baba:))

....................................................................................................

Son düzenleme:
alevcim yerın ben bu fıstıkı yaa maşalahh büyüdükçe güzelleşıyorrr babayamı benzıyor ne sen esmer değilsin hatırladığım kadarıylaaa...zeynep duru bırazcık esmerr güzeli maşallahhhh yerım ben bunu yaaaa saçlara bakkkk..

yiğit eren bey yaramazlık peşinde sehpa tepelerınde gezıyorr:))))))
[,
[
[

Cnm resimde esmer cikmis olabilir isiktan belki de sicakti buralar gunesten yanmis olabilir ama Zeynep Duru gayet beyaz tenli ve sarisin aslinda:) benim de esimin de kucuklugu sarisin ve kivircik sacli :)
Eren de cok seker ...

olabılır aLevcım orta resımde beyaz çıkmış zaten diğer ikisinde esmer görünüyor maŞALALH FISTIKIMAA HER HALIYLEN ÇOK GÜZELLLL

Son düzenleme:
zeynep duru kocaman olmuş alev maşallah fıstıgınaopuyorumnanaktan
benim sarım gelmiş hoşgelmiş :asigim:

maaşallah zeynep duruya çok tatlı.güneşten bronzlaşmış sanırım ama çooook yakışmış:nazar:

sarı paşa yine yaramazlık peşinde göbüşünü yerim ben onun:nazar:

teŞekkÜrler teyzoŞları ellerınızden Öper sarı paŞa..Şımdıde aynen yaramazlık peŞınde bıberonundan suyu Üzerıne dÖkÜp bacaklarını yıkıyorr:))))

X