2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

sağolun kızlar... tekno zaten ne kadar çok sana benziyor dediklerinde klonladım kendimi diyorum :roflol: :roflol:

kizlar bebisleriniz fotoraflara baktim.Hepsi cok ama cok tatli ve ilginc.Simdiki bebekler harika.

masallahh merveye eloşaa selinee çok şekerlerr
eloşun pozunu bittim zilli nasılda poz vermiş ölee
meralcim selin kocaman ve cok guzel olmus gözleri çok hoş gercektenn çok masum bir güzelliği varrr nazar değmesin insallahhh febi kızını krefte verdi seline talip olabiliriz istersennn hıı ne dersinnnn:))))
mervede sonunda tokasını çıkarmıs rahatlamıs zilli hiç sevmiolar kafalarında bişiii

kıss sen benim kızımı ikinci tercih mi yapıyorsun lmaz: lmaz: klava: klava: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

hem biz kızımızı kimseye vermiycez, iç güveysi alacaz. öyle karar verdik babasıyla :roflol: :roflol: eğer kabul ediyorsan düşünebiliriz lülülülülülü lülülülülülü

Meralcim kızın çok büyümüş, çok güzel olmuş maşallah seline,
Sana benziyor sanırım, annesi gibi güzel bi kız olcek..

anacım tabiki bizden daha güzel olcaklarsositosositoherşeyleriyle inşallah:Saruboceq:

elo$a masallahh kocaman olmuss .. cok seker olmuss..

meralcim resimlere bakarken duygulandimm.. anjiyo yapildigi günler geldi aklimaa.
ahh canim yhaa ne cabuk gecti zaman.. kocaman kiz oldu.. cok tatli masallahh ayni sana benziyorr

elo$a masallahh kocaman olmuss .. cok seker olmuss..

meralcim resimlere bakarken duygulandimm.. anjiyo yapildigi günler geldi aklimaa.
ahh canim yhaa ne cabuk gecti zaman.. kocaman kiz oldu.. cok tatli masallahh ayni sana benziyorr

sağol canım... ben ona her bakışımda gözümün önüne geliyor yaşadıkları ve hep gözlerim doluyor. hele de üstünü değiştirirken ya da banyo yaptırırken kocaman ameliyat izini görünce çok kötü oluyorum. nasıl alışacam bilmiyorum. sanırım psikolog'a görünmem gerekiyor. durumum hiç iyi değil. ota b.ka ağlıyorum. bebek görmeye dayanamıyorum. sizlerin yavrularına bakarken bile gözlerim dolu dolu oluyor. hele hasta bebiş haberi aldım mı mahvoluyorum resmen... üff neyse denizin mesajı duygulandırdı beni diğer topikte.. o yüzden böyle oldum galiba yine :)

allah ım sana bağışlasın yavrunu .. dünya tatlısı maaş..

meralcimm güzel arkadaşımm sanırım anne olan bu duyguyu yüreğinde hisseden bir çok kadın herşeye annne şefkatiyle bağlanıyo artık... bende öleyim... iremden sonra daha bi duygusallaştım haberleri filan izleyemiyorum valla ağlarım diye:)) selinciğimee gelinceee kuzumm benimm gerçekten büyümüş... onun o gülen güzel gözleri hiç bi zaman solmasın... yüzü gibi güzel olsun bütün hayatı inşallah....

sagolun kızlarrr
meral kocaman olmuş selin maşallah kuzuşaaa

bütün gün boğuşan yaramazlarımmm opuyorumnanaktan

yeni geliştirdiğimiz uyuma stilimizz kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

allaaammmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
datlular kiymetlularrr
yerim hepsini masallaaahhhh

allah ım sana bağışlasın yavrunu .. dünya tatlısı maaş..

sağol şekerim... Allah hepimizinkini bağışlasın...

sağolasın şekerim... hepimizin yavrusunun bahtı açık olur inşallah...
Sibel bu arada ben İrem'i özledim kıss.. Valla dün gece geldi gözümün önüne dedim uyus annesi koymuyor hiç resmini... klava: klava: koyuver bi resim hadiiii kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

2 plana atarmıyım kıss sen selini koymuyodun bayadır arad koyuyodun görünce dedimmm ask olsun yaniii meralll:))allahh sizlere bagıslasın cnm selinii eminimki kötu oluosundur ama çok şükürki bebegin iileştii sizinlee allah çok şükür allah yavrularımızın acılarını göstermesinn bizlere bagıslasınn

meralcim bu aralar hiç resim filan çekmiyorum:)) ama senin için en kısa zamanda koyucam söz:) selinciğimi çok öpüyorum:)

bütün kuzucuklarımıza maşallahh opuyorumnanaktanallah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin acılarını göstermesinn. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…