Allahım selin ne kadar güzell ne kaddar güzel gözleri var maşallahh...birde en alttaki resimm sanki anne ve kolon kızı gibikaydirigubbakcemile3bu kadar benzeyebilirr maşalla anneye kendine benzetmiş bazılarımız gibi deillülülülülülü
masallahh merveye eloşaa selinee çok şekerlerr
eloşun pozunu bittim zilli nasılda poz vermiş ölee
meralcim selin kocaman ve cok guzel olmus gözleri çok hoş gercektenn çok masum bir güzelliği varrr nazar değmesin insallahhh febi kızını krefte verdi seline talip olabiliriz istersennn hıı ne dersinnnn:))))
mervede sonunda tokasını çıkarmıs rahatlamıs zilli hiç sevmiolar kafalarında bişiii
Meralcim kızın çok büyümüş, çok güzel olmuş maşallah seline,
Sana benziyor sanırım, annesi gibi güzel bi kız olcek..
elo$a masallahh kocaman olmuss .. cok seker olmuss..
meralcim resimlere bakarken duygulandimm.. anjiyo yapildigi günler geldi aklimaa.
ahh canim yhaa ne cabuk gecti zaman.. kocaman kiz oldu.. cok tatli masallahh ayni sana benziyorr
sağol canım... ben ona her bakışımda gözümün önüne geliyor yaşadıkları ve hep gözlerim doluyor. hele de üstünü değiştirirken ya da banyo yaptırırken kocaman ameliyat izini görünce çok kötü oluyorum. nasıl alışacam bilmiyorum. sanırım psikolog'a görünmem gerekiyor. durumum hiç iyi değil. ota b.ka ağlıyorum. bebek görmeye dayanamıyorum. sizlerin yavrularına bakarken bile gözlerim dolu dolu oluyor. hele hasta bebiş haberi aldım mı mahvoluyorum resmen... üff neyse denizin mesajı duygulandırdı beni diğer topikte.. o yüzden böyle oldum galiba yine :)
sagolun kızlarrr
meral kocaman olmuş selin maşallah kuzuşaaa
bütün gün boğuşan yaramazlarımmm opuyorumnanaktan
yeni geliştirdiğimiz uyuma stilimizz kaydirigubbakcemile3
allah ım sana bağışlasın yavrunu .. dünya tatlısı maaş..
meralcimm güzel arkadaşımm sanırım anne olan bu duyguyu yüreğinde hisseden bir çok kadın herşeye annne şefkatiyle bağlanıyo artık... bende öleyim... iremden sonra daha bi duygusallaştım haberleri filan izleyemiyorum valla ağlarım diye:)) selinciğimee gelinceee kuzumm benimm gerçekten büyümüş... onun o gülen güzel gözleri hiç bi zaman solmasın... yüzü gibi güzel olsun bütün hayatı inşallah....