2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

asya1048uq5.jpg

asya1040cd9.jpg

yupiiiiii becerebildim ya ilk kez resim koydum bu foruma.
Kizlar bebisleriniz hepsi bir birinden seker Allah im acilarini göstermesin hepsini öpüyorum
BIN MASALLAHHHHHHH

maşallah Asya kızımıza...allah annesine babasın bağışlasın..güzel kızımızı...

maşallah asyaya çok şeker maşallahh allah nazarlardan saklasın...

kizlar hepimizin bebisleri birbiribden güzel insallah kaderleride güzel olur.
binlerce MSALLAH yirim ben hepsini....

kaydirigubbakcemile2kızlar bugün büyük kızımla oğlımın izcilik çalışması vardı okulda...okula götürdüm 1 saat sürecekti eve geri dönmek pek işime gelmedi bebekle okula çok yakın bir arkadaş gittik..ordan çarşıya gidilecekti..çocukların işi bitince alışveriş için çıktık...alışveriş merkezine varınca birde baktık bebişin çantasını unutmuşuz..neyse dedim altını daha yeni temizlemiştim...işimizi bitiri çıkarız.. çocuklar açmış yemek yediler..babamız aradı bende geliyorum bekleyin..bbabamızda geldi alışveriş yapıyoruz..bizimki kakasını yapmış ki 3 kez değişmiştim arkadaşta...sırtına kadar çıkmış..çiş yapıncada çok rahatsız oluyor ağlıyormu..elimiz ayağımıza dolaştı eşimle...dedim gel bez ıslak mendil kıyafet alalım çare yok..koştur koştur bez kıyafet mendil aldık ben üst kata çıkıp üstünü başını değiştirdim..3 kat aşağı indim daha eşimin yanına gitmeden tekrar kakasını yapmazmı ..bana ceza verdi kendince:)) tekrar eşimden bez alıp 3 kat yukarı çıktım bebek odasına tekrar in..neyse bizimki rahatladı uyududa alışverişimizi rahat yaptık bari..bebekle şimdilik işimiz zor gibi..emzirme olayınıda çözdüm dışarı çıkarken sütümü sağıp biberona koyuyorum...olmadık yerde meme isterse çıkarıp veriyorum ağzına bir güzel içip uyuyor..işte biizim alışveriş maceramız:):dance::1shok:

ne güzell hepinizinn bebişlerii çokk sevimlii maşallah bizler içinn dua edinn şekerlerrr allahh bütün isteyenlere verir inşallahh

buda benim tosuncuk büyüyoruz delikanlı olduk artık
hihoyyyt:nazar::nazar:

:nazar::nazar:
buda kızışım ve tosuncuk
buda abimizle

Son düzenleme:
corumlucadı masallah senın de bebısın cok guzel Allah sızlere bağıslasın.sızlerı kıskandım ben de bebegımın fotolarını gondereyım

alevcim çok güzel olmuş siten ellerine sağlık cnm
çorumlucum bebeğin büyümüş maşallah pek tatlı olmuş allah nazarlardan saklasın....

enem yerim ben onun bunuunu yawsssss
masallah bu da buyumus aman hepsi buyuo masallah hic birine nazar degmesin insallah

kızlar ya bu resimleri yakından çekerken fotopraf makinanızın flaşı açıkmı oluyo????????

X