2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

çorumlu ,tub,febi,zinediela ,minemil,bebişlerınız çok tatlı alevcım kaldırmışsın göremedım zeynebı ama oda çok tatlıdır emınımm allah hepsını nazarlardan korusunnn:nazar:

teşekkürler çorumlu...hepsi o kadar muhteşem ki bebişlerimizn... hatta bazen üzülüyorum zaman çok çabuk geçecek hemen büyüyecekler die:KK66:

aynı şeyi bende düşünmüştümm..hatta bazen oğlumu severken acele etme oğluşum çabuk büyüme diyorum ama sıkıntılarını anlatabilecek düzeye gelebilsinlerde istiyor insan acıkcası..kaydirigubbakcemile3

maşallah minenil çok şeker kızın allah nazarlardan saklasın...

maşallah çorumlucum çok güzel poz vermiş kızınn allah nazarlardan saklasın

çorumlu kız ne tatlı kız merve maaşallah , tam öpülüp yumurulcak oldular walla .. :)

kızlar oğlum delirdi buy akşam hiç öyle olmamıştı uykusu şaştı çocuk zor uyuttum ..kolik olodu valla susuturamadım allahtan eltım vardıda cesaret verdı nasıl ağladı saat 6 dan 9 a kadarr çok üzüldüm içim parçalandı hiç ölyle olmamaıştı doğru dürüt emmedıde..dışarda gezerken acıktı sanırım kayınvalıdemdeydı bende ona laf atıp almadım çok darıldı bana ..eşekk sıpası darılmayıda öğrendı kucağıma laıyorum dahada delırdı..elim ayağıma klarıştı nasıl davranacağımı bılemedım açç aç uyuyo şimdi....offfffffffffffffffffff

kızlar oğlum delirdi buy akşam hiç öyle olmamıştı uykusu şaştı çocuk zor uyuttum ..kolik olodu valla susuturamadım allahtan eltım vardıda cesaret verdı nasıl ağladı saat 6 dan 9 a kadarr çok üzüldüm içim parçalandı hiç ölyle olmamaıştı doğru dürüt emmedıde..dışarda gezerken acıktı sanırım kayınvalıdemdeydı bende ona laf atıp almadım çok darıldı bana ..eşekk sıpası darılmayıda öğrendı kucağıma laıyorum dahada delırdı..elim ayağıma klarıştı nasıl davranacağımı bılemedım açç aç uyuyo şimdi....offfffffffffffffffffff

bugün hepsinde var bişey heralde benimkide uymak bilmedi sebepsiz ağladı seninki kadar deil ama sebepsiz ağladı durdu..uykuyla uyanıklık arasında 7 den beri ..şimdi uyudu gibi tilki uykusu deilse..sersem gibi oldu çocuk...:çok üzgünüm:

uykusu geldimi benimkide öle oluyo ne emmek istiyo ne durmak sadece uyutayım istio uyuyana kadarda ağlıoo sıpa:)

bu akşamda aynını yaptı yaa belledı heralde dün akşamkı kadar ağlamadı ama ..beyfendı beşiğide istemıyor bızım yatağ koydum yanınada tşörtumu kokumu ıstıyor yanında şimdi uyuyo mışıl mışıll..inşallah huy edınmez bu akşam ağlmalarınıı ...

bu akşamda aynını yaptı yaa belledı heralde dün akşamkı kadar ağlamadı ama ..beyfendı beşiğide istemıyor bızım yatağ koydum yanınada tşörtumu kokumu ıstıyor yanında şimdi uyuyo mışıl mışıll..inşallah huy edınmez bu akşam ağlmalarınıı ...

canım vardır bi sıkıntısı..gaz olabilirmi acaba... numara yapmak için daha çok küçükler çünki...

Arkadaslar buda benim ASYAM

asya1126mv8.jpg

asya1124xf3.jpg

X