2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

resimde öyle çıkıyor kız gerçekte o kadar tombik değil .. ama senin kızın saçlarına ne demeli maaşallah suphanallah , iki merve de çok güzel demi kız çorumlu aynı günde de doğdular .. bahtları da güzel olur inş..

resimde öyle çıkıyor kız gerçekte o kadar tombik değil .. ama senin kızın saçlarına ne demeli maaşallah suphanallah , iki merve de çok güzel demi kız çorumlu aynı günde de doğdular .. bahtları da güzel olur inş..

benimkide yanaklari tombik cikiyor resimlerde yaws aslinda hic oyle degil mirmirmirmir
ayni gun, ayni kilo, ayni isim masallah yavrularimiza rabbim bizlere hayirlisi ile bagislasin insallah meleklerimizi yerim ben onlari yaaaaaaa:asigim::asigim:

sahi kiloları da aynı demi 3380 doğdu benimki ama hastanede 3190 a düştü

merve hanımlara maşalllah hakikaten ...febicim zeynep in 1 aylık haline benziyor merve ..ama artık siması daha da oturuyor....benim kız da resimlerde sanki 6 aylık gibi görünüyor yakın çekim yapıyoruz ya oysaki 5 kilo bile değildi 2 aylıkken....

maşallah cnm merveye pek güzel maşallahh allah nazarlardan sakalsınn.. bende size erkeğimi koyayımmm son halimiz....
52gnlk010kt3.th.jpg

52gnlk023bm4.th.jpg
:)))

çok tatlı ve çok saçlı çok şeker duruşa bak maşallah allah acısını göstermesin cnm benim

tşk ederim cnm zeynoda çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın

merve hanımlara maşalllah hakikaten ...febicim zeynep in 1 aylık haline benziyor merve ..ama artık siması daha da oturuyor....benim kız da resimlerde sanki 6 aylık gibi görünüyor yakın çekim yapıyoruz ya oysaki 5 kilo bile değildi 2 aylıkken....

cnm msn deki fotosunu benim kıza çok benzetmiştim sölemiştim hatta :) küçük bebekler hep benziyolar gerçi.. zeynep abla oldu büyümüştür tabii :) ben de her sabah kalktığımda merveyi biraz daha büyümüş buluyorum sanki , çok çabuk değişiyolar.. :eek:

ege de zeyno da maaşallah ne saçlılar öyle yaw .. hele ege birazını benim kıza ver , dökülmeye başladı iyice kellenecek cimcimem :))

Son düzenleme:
maşallah alevcim duru hanıma çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın....
nazarlf8.jpg

denizcim sağol cnm ege de çook tatlı...ve diğer tüm temmuz bebişleri de çok tatlı...Allah nazarlardan korusun hepsini....

teşekkür ederim canım cümlemizin evladı Allaha emanet. beşikten gerçekten de hem ben hem de kızım memnunuz:KK66:

maşallahh :nazar:bebeğinizee ne şeker maşallah...allah sağlıkla sıhhatle anasıyla babasıyla büyümek nasip etsin...

sallanan beşikten memnunmusunuz bu arada??

teşekkürler çorumlu...hepsi o kadar muhteşem ki bebişlerimizn... hatta bazen üzülüyorum zaman çok çabuk geçecek hemen büyüyecekler die:KK66:

X