2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

saolun kizlar .. siteye yeni fotolarda ekledim bakmak isterseniz ..

arzu elacim cikmamis canim foton
canım senin siteye baktım tekrar bebiş çok tatlı.Allah analı babalı büyütsün.nazar değmesin inşallah...
fotoların altındaki yorumlarda ayrı bir güzel olmuş canııım...

Selam kızlar Maşallah bebişler büyümüş ve çok tatlı olmuş her biri :nazar:
Ben bayadır uğrayamadım 1 aylık uzuuun bir tatil yaptık oğluşumla denizle tanıştırdım Kayra beyi 2 aylıkken alışsın şimdiden dimi :)))
Sizlerde iyisiniz inşallah özlemişim yazmayı yahuuuu

berenocum hosgeldin..
özlettin kendini, oh walla kayra bebiş tam yengeç çocuğu, şimdiden denizle tanışmış ne güzel ne güzell
fazla açma arayı, yaz bize..oğluşunda çok tatlı olmuş maşallahhhh

:ecrin_bebek::dance:herzaman beklerizz..sevgiler sive ve ege bebişe...belçikada benimde arkadaşım varr..yazdan yaza tatile gelirlerr..

anam efe bey ve zeynep duru hanimefendi pek tatlilar maşallah...
bu arada alevcim ellerinizi cektiginiz resme bayildim cooook gusel

hilmiyecem biz efecikle ayni gun dogmusuz yahuuuu

sağol cnm zeynep doğduğunda sadece serçe parmağı sana benziyor diye dalga geçiyorlardı benle benzerliği ölümsüzleştireyim dedim:dance:hihoyyyt

kızkardeşim ben ve zeynepin parmakları onlar:)):1hug:

askito canım nerelerdesin sen yawww...

tüm bebişler birbirinden tatlı maşallah Allah acılarını göstermesin....

maşallah hidencim çok şeker çıkmış oğlumun adaşıı allah nazarlardan saklasın...

bütün bebekler birbirinden güzel allah nazarlardan saklasın.aşkito ve u2rem siteniz harika olmuş kıskandım valla.

Binlerce masallah canim cok güzel kiz güzeli canim Allah annesine babasina bagislasin......yisinler dogukan beyimizi büyümüs MASALLAH

:Saruboceq:teşekürler fatoş çorumlu allah hepimizinkilere sağlık sıhhat mutluluk versinn...aminn..

TEKNOLOG canım maşallah oğluşuna pek tatlı.Allah nazarlardan esirgesin...ay çok tatlı canım benim maşallah maşallah.kırmızıda çok yakışmış...
ya beni oğlum şapkayı hiç sevmiyor,takar takmaz başlıyor ağlamaya.ne yaparsan yap susmuyo,şapkayı çıkartana kadar ağlıyo.yada şapka takıp dışarı çıktıysak susuyo hemen.işini biliyo.bide şimdiden dediğini yaptırıyo valla...

a.s.
TEKNOLOG canım maşallah oğluşuna pek tatlı.Allah nazarlardan esirgesin...ay çok tatlı canım benim maşallah maşallah.kırmızıda çok yakışmış...
ya beni oğlum şapkayı hiç sevmiyor,takar takmaz başlıyor ağlamaya.ne yaparsan yap susmuyo,şapkayı çıkartana kadar ağlıyo.yada şapka takıp dışarı çıktıysak susuyo hemen.işini biliyo.bide şimdiden dediğini yaptırıyo valla...

saol canımm...Batuhan ıda ben görmüştümm resimlerini oda çok tatlı maşallahh...41 kere..şapkayı sanırım hiç biri sevmiyorr..benimkide gözünün önüne gelince cırlıyorrr..yoksa takınca pek sıkıntı yok...a.s.

bi çekicilik var senin kuzunda.nasıl kanım kaynadı birden anlatamam.nazarım değmesin.maşallah maşallah...

duyguuu yirim kuuuuuuu cok tatliiiiiiiiii

teknolog senin kuzunada masallahh..

ay bi bulusabilsekte bebisler birbiriyle oynasa bizde onlari isirsak ne güzel olurduuu :KK43:(

bi çekicilik var senin kuzunda.nasıl kanım kaynadı birden anlatamam.nazarım değmesin.maşallah maşallah...

eeeee sne ankaradanmışsın hiçde bakmıyom iyimi...evett herkesin kanı kaynıyorr..şeytan tüyü varr sıpada:))ama Batuhan da süper birr delikanlı olcak .....ankaranın neresi...

a.s.

duyguuu yirim kuuuuuuu cok tatliiiiiiiiii

teknolog senin kuzunada masallahh..

ay bi bulusabilsekte bebisler birbiriyle oynasa bizde onlari isirsak ne güzel olurduuu :KK43:(

saol canım..senin efede efe hanii..oo resimdeki şapkalıda oysaa..tam yemelik olmuş...ben benimkini sevecem diyee dişlerimden oluyorum artık..doyamıyorumm ekran karşısında bebek resimlerine bakarkenn hepsini içten içe seviyorumm..maşallah maşallahh..çirkin bebek yokyaa hepsi pek tatlıı..bebekleri severdimde..şimdi dahada seviyorumm..ölüyorumm..kıyamam ben onlaraa..oğluşumaa bazen sancısı olunca bile tüm ağrıların sızıların bana geçsin diye dua ediyorum...hiç bir bebeğe kıyamıyorum gerçi...allah hepsini hastalıktan beladann kötülüklerden korusun kollasın...aminnn...

X