2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

kızlar teşekkür ediyorum,ama sitem ettim işe yaradı dimi :)
doğumgünü resimleri paylaşılıyor bir topikte bu şekilde herkes birbirinden fikir alıyor,örneğin pasta nasıl olsun,parti evdemi yapılsın,ikramlar,vs.Bende aklımdaki gibi bir doğumgünü yapabilirsem paylaşacağım.Ama bizim memlekete gitme durumumuz var bu yüzden bir hafta sonrasında yapmam gerekecek sanırım.Bütün prens ve prenseslere mutlu yıllar diliyorum.

geçmiş olsun febii allah beterinden korusunn

febi ben kaçırmışım şeker o kısmı geçmiş olsunn..allah korusun melekleri..

feridecim çok çok geçmiş olsun maalesef ne kadar dikkat etsekte böyle kazalar olabiliyor allah beterinden korusun.

saolun arkadaşlar bu kaza bana tarif edilmez duygular yaşattı çok acımış olucak ki yavrumun ağlarken nefesi kesildi dudakları mosmor oldu kucağımda poposuna pat pat vurup kapıyı açtım nefesi zor aldı ...yanağı iki misline çıkıverdi anında mosmor oldu .. ne zaman sakinleşti gülmeye başladı ben ağlamaya başladım hala daha tesirindeyim onu öyle görmek yüreğimi paramparça etti bu annelik ne menem bişeymiş Allah ım bugün tüm gün dua ettim Allah ım yavrumun acısını gösterme bana diye .. onu ne kadar sevdiğimi bugün bir kez daha anladım .. ve anneliğin ne kadar zor bişey olduğunu ..dünya güzeli evlatlarımızı bize bağışlayan Allah a ne kadar şükretsek az :Saruboceq:

essek gözlüme caponumaa masallahhhhhhhhhhhhhhh
deniz bende cok güldüm o komik resmine yaaa
hemende aklima bir fikir geldiii
temmuz bebislerinin en komik halleri diye topic acayimm
böle komik resimleri koyalimm cok eglenceli olurr

ayy yaa isim yazamayacam hepsı bırbırındee tatluu maşşallah yavrularımaaaa ...uzun zamandır gıremedımm burayaa yerumm hepısını
ferıdem ne olduğunu göremedım kuzumm ama herne olduysa gelmış olsunn rabbım bıdaha yaşatmasın kıyamam hıçççç...

geçmiş olsun febicim,dileğine katılıyorum allah evlat acısı göstermesin.

febicim seni çok iyi anlıyorum anlıyorum canım... çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...

feride canım çok geçmiş olsun canım allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

gecen hepsini alinti yapip cevaplarken,hata olustu..silindi...
buyudukce bir seker bir seker oluyor hepsi masallah..
Allah im kazalardan belalardan korusun yavrularimizi...
mervesimi de gecmis olsun..bitanem benim..
sevdemercim sanada yazmistim,teknocumun dedigi cok guel fikirmis..ferideciminde dedigi gibi hicbirimizin bir fikri yok bu kanonuda..link vermen iyi olmus bende bir bakicam...
yusufumun dogum gunu 17 sinde cuma gunune rastliyor..
cumartesi esim is arkadaslarni, okul arkadaslarini falan csagiriyor..15 kisi bulur..pzara gunude,aileyi cagiricazo da en az 15 kisi..

nasil olcek bilmiyorum,kafamda ufak tefek seyler var,tam karar alinca yazarim buraya..

askitocum,dedigin topik super olur valla..
egenin o fotosuna koptum ....denizcim optum seni..nasil yakalamissin..

görsevcim maşallah prensese nasıl gülüyor dişlerini yesinler senin maşallahh...sana çok benziyorr..hele büyüdükçe iyice benzemeye başlamış...

maaşallah görs senin kızda kocaman olmuş çok tatlı allah bağışlasın.

feridecem geçen görümcemin durudan 3,5 ay büyük kızıda duruyu fena yoldu arka odaya gitmiş ikiside görümcem baktı oynuyolar dedi döndü hemen arkasından durunun çığlığı geldi bi koştumki yanağı kıpkırmızı olmuş ben ısırdı sandım ama zor susturdum bide şaşırdı yavrum hiç yolma ne bilmez çocukları çok sever içli içli bi ağladı benimde içim gitti tabi.aslında ondan öncede küçük bi vukuat olmuştu ama napim sürekli kucağımda taşıyamamki.görümcem oynuyolar deyince eyvah dedim ama o anda çığlığı bastı duru yetişemedim.5 parmağıyla yolmuş resmen tırnaklarıda uzunmuş ertesi gün kabuk tuttu tabi.

:dance:teşekeür ederim canlarım herkes bana benzetiyo çok mutluyum..............:dance:
genciza bende diğer bebeklerle bırakmaya korkuyorum dur dan yapmadan anlamıyolar ki insanın içi gidiyo bişi olcak die...​
:umursamaz:

görs kızın maaş.. kocaman kız olmuş d.günü elbisesi çok yakışmış bide şu etek bluzla sanki 2-3 yaşında çocuk havasında ..

ayşegül aman dikkat et bişey olur sonra gözüne filan dalar da..

geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim sanırım beni bu denli etkileyen ağlamaktan nefes alamadığında kollarıma cansız düşmesiydi o anı bi daha yaşamaktan çok korkuyorum ... bu arada yanağının morartısı iki günde hemen hafifledi bana olsa bi hafta düzelmezdi maaş.. fotoda tam belli olmadı..

...

Son düzenleme:
febicim tekrar geçmiş olsun canımm..çok belli oluyorr boydan boyaaa....allah korusun hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…