Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ewet cnmm çok komik o fotosuu aslında ii fkir hilmişcim öle bi rtopik olabilirrr bende seni öptm kreftcimm usufumuda tabiii kıyamam merveye nasılda morarmıs yanagı allah beterinden kousunn masallahh nazımıza koca kız olmuss esek gözlümede geçmiş olsun kimseye guvenmiceksin wallaa bi dk yalnız bırakmaya gelmio bunlarııı
görsevcım maşalalh canım kızına çok şekerr büyümuşş koca kız olmuşş yerım ben onuuuu.. mervemıs zaten fıstık maşallahh kızlarıma çok tatlılarrrrrrrrrrrrrrr.
sağolun teyzelerii yok canım düşmekten değil sinek ısırığı benneyaptımki geldiğmiz gün hallettiler çocuğumuu. senin sosisede maşallahh tam sosis valla ısırmalıkk
evet canım çok hassas cildi dokunsan kızarıyorr benim gibi beyazz oda :roflol: birde sıcaktan isilik oldu göğssü sırtıı neredeyse hergün yıkıyorum ama çok sıcakk yaa çok terliyoo :1no2: