2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

boncuk gözlüme bak sen yaa nasılda morarmış yavrum benim ağlamakta haklı kuzu bakışını yerim ben senin:nazar:

ewet cnmm çok komik o fotosuu aslında ii fkir hilmişcim öle bi rtopik olabilirrr bende seni öptm kreftcimm usufumuda tabiii
kıyamam merveye nasılda morarmıs yanagı allah beterinden kousunn masallahh nazımıza koca kız olmuss esek gözlümede geçmiş olsun kimseye guvenmiceksin wallaa bi dk yalnız bırakmaya gelmio bunlarııı

tsk ederiz mormor sizin site sanırım ama site adı vermek yasak görürlerse uyarırlarr paylaşımın icin saoll

görsevcım maşalalh canım kızına çok şekerr büyümuşş koca kız olmuşş yerım ben onuuuu..
mervemıs zaten fıstık maşallahh kızlarıma çok tatlılarrrrrrrrrrrrrrr.

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar tüm bebişlerin ayrı ayrı güzellikleri var
hepsine 41 kere maşallah...

gorsev masallah ne kadar buyumus,dogum gunu de olmus...cok seker her fotoda...

merveye duruya cok gecmis olsun..
nazarlardan korusun bebeklerimizi Allah...
hepsini optum...

maşallah yavrucuklaraa yaa. :nazar:

buda bizim disco kralıı :roflol:

pisi.jpg

enancım çok tatlı çıkmış kaan maaşallah.alnına noldu kuu düştümü?

sağolun teyzelerii
yok canım düşmekten değil sinek ısırığı benneyaptımki geldiğmiz gün hallettiler çocuğumuu. :kızgın:
senin sosisede maşallahh tam sosis valla ısırmalıkk :nazar:

cildide hassas heralde enan beyaz tenliya bide.aman düşmesinde geçer bu bikaç güne.

cildide hassas heralde enan beyaz tenliya bide.aman düşmesinde geçer bu bikaç güne.

evet canım çok hassas cildi dokunsan kızarıyorr benim gibi beyazz oda :roflol: birde sıcaktan isilik oldu göğssü sırtıı neredeyse hergün yıkıyorum ama çok sıcakk yaa çok terliyoo :1no2:

abbbiiiiiiiiiiiii nereye gidiyor araba benide alınn ..kaç liraa??kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

durunun dudağı çok kötü olmuş yaa..

ela ne mutlu çıkmış abisiyle kaydirigubbakcemile2

X