2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Ela hanım tatilmi yapmış, yesinler onu.
Yusufta denizde ne güzel oynuyo öyle.
Egeyede afiyet olsun, bitirsin hepsini :)
Kağanda pek bi tatlı çıkmış
Duru ve Mervede bayağı bi kaynaşmışlar
maşallah hepsinede.

maşallah maşallahh..aahh bizde görecez inşallah o günleri..kafayı kaçkezz kırdı..sıralrken düşüyorr kafayı çarpıyorr allah korusun inşallahh.

aMANDA AMAN KıMLER GELıMıŞ, KARA KUZUMMU GELMıŞ,
mAŞALLAH CRES, SENıN KIZA TALıBıM BACIM, EŞıMEDE GÖSTERDıM, MAŞALLAH NE TATLI DıOR, MERSıNDE BıZıM 2. MEMLEKET SAYILIR, Görüşürüz artukum..
Sevdemer maşallah oğluna canım,,

amanda aman elçinime ömeree maşalahh kuzucukaraa yaa ne tatlılar yerım ben onlarrııı MAŞALALLHHH

elçinin bisikletini çok beğendim hilalcim güle güle binsin .. erdeme de maaş.. düşe kalka annesi öyle öyle tam yürüyecek merve hala yürüyemiyo ödlek biraz...

bugünkü bahçede havuz sefamız :)

.....

Son düzenleme:
pamusum yerim seni,cubuklarindan bizede ver...

kaana masallah..tosuncuk..

feridecim ve aysegulcum,catir catir catladim burda...
bulustunuz mu siz ki...
icimden gecti,izine gelince,bu fistiklari(duru ile merveyi) gormeye gitsem mi diye ..kismet insallah..ortak bulusma yeriniz neresiydi,merak ettim..

hilalcim elcin ne kadar buyumus masallah..41,5 kere.....

erdemimizde yuruyormus..masallah..kazasiz insallah...

sen gel ist. a yeter ki seninle tanışmayı çok isterim ortak bir yer buluruz mutlaka haberleşelim cnm .. özellikle yusufu yakından görmek çok güzel olur yakışıklımı.. merve beğenmezse ben alacam sıpacığı.. :))

amannn merve hanıma maşallah havuz sezonu açıldı zor alırsınız sizz onu braz artık havuzlardan eğlencedenn

haha o ne kısss ela kaşlarını karartmış nasıl bakıyo öyle Allah almasın emi .. güle güle giysin cicilerini ewet yakışmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…