2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

sevdemer saol canım evet hastaydı oğluşum hastanede kaldık bı rhaftaa şuan ıyı şükür yarın kontolumuz var bakalım ınşalah tamaen geçmiştırr bronşittt

maaşallah amilecim bayadır görmemiştik oğluşunu kocaman delikanlı olmuş

bende acılmadı cnm bende buyuttum oğlusun resmini masallah kocaman olmusss

ewet cnm unutmadım ben de karnım burnumdayken o vakitler çok duygulanmıştım .. mucuxxx...

amilie cim ne şeker ben ilk kez görüyorum oyuncak gibi kıs ..

saol amılıecım maşalalh tontıkınede çok tatlııı

saol ferıdecımmm mujukss canımm

amilie bende senin oğluşu hiç görmedim diyecektim kıs. maşallah maşallah. öp annesi benim için

ben biliyordum resminide görmüştümm sıppanın ama çok yakışıklı olmuşş uzun süredir ilkkez grdümm vede büyümüş delikanlı olmuş maşallahhh:)))

:) büyüdük biz de teyzeleri.. maşallah oğluşuma da sizinkilere de.. daha yükleyecektim ama kardeşimi evlendirmek üzere Ankaraya geldik. telaşımız var.. ayrıce ankarada şort falan giyemiyoruz. burası baya soğuk!:1no2:

afiyet bal şeker olsun canımcokacimcoook löp löp et olsun zemuszemus

kuzum güselliğine bakk...ayşegülll kızını almazlarsa bağa ver sibelin istekleri bitmiyorrrmafoldumbenzemuszemus:roflol:turkbayragi

kuzum güselliğine bakk...ayşegülll kızını almazlarsa bağa ver sibelin istekleri bitmiyorrrmafoldumbenzemuszemus:roflol:turkbayragi

dünürlerden ilki kayıplara katıştı :sm_confused:
ikincisi hovarda çıktızemuszemus
allahın hakkı üç demişler:icecream: kısmetse olur şekerimyerimseniben

sibel kim kııııııı:uhm:

maeves canımm..sen naptın ben çıkmamaya karar verdim dötümü kaldıramadım yüzüme maske yaptım ekran başına geldim öcü gibiyim:)))kaydirigubbakcemile3delikafaduldenturkbayragi

dünürlerden ilki kayıplara katıştı :sm_confused:
ikincisi hovarda çıktızemuszemus
allahın hakkı üç demişler:icecream: kısmetse olur şekerimyerimseniben

ana hadi hayırlısı yüüzkleri takalımmalkisalkisalkis:icecream::dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…