2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

masallah canim rosecim bebegin pek guzellesmis pek buyumus
nazar degmesin insallah esim de masallah dedi gorunce
(bu arada senin koca da sakkali duruyor benimki gibi):roflol::roflol:

evet nadasa bıraktı kendınıı adam ne yapsınn..(aslında hep öle yaparryerimseniben)canımm bu akşam traş olmuş gelmışş siftah yapacaz inşallah kırk çıkardık bugünnn :lepi:

açılması lazım canımmm ıstersen sayfayı açıp bekle bıraz bazen ılk olarak açılmıyor öle banada oluyorrr..

haşin erkekime bakın kıslaaarrrr kocaman olduk bisssss:nazar: :nazar: :nazar:

asabioglusti0.jpg

w695.png

glckpn0.jpg

w800.png

nostaljiiizu1.jpg

w800.png

Maşallah hepsi birbirinden tatlı bebeklerin.Bunları görünce çok sabırsızlanıyorum.İnşallah bende bu günleri yaşarım.
Hiden bitiyorum ay senin bu bıcırığa.Maşallah Allah bağışlasın.Isırsam şu parmağı olur mu :)) Çapkın olcak senin bu yaramaz belli şimdiden.Bakışlara bak 3 numaralı hemde :9

http://www.hizliresim.com/2008/9/2/3278.bmp

maşallah fıstıklara .. aksu sende benim gibi 3 çocuk annesisin ama maşalllah senin diğer ikiside büyük

maşallah rosecim eren bey çok şeker allah nazarlardan saklasın...

maşallah fıstıklara .. aksu sende benim gibi 3 çocuk annesisin ama maşalllah senin diğer ikiside büyük

nurcanöğretmen seninkiler kaç yaşında benim ikisi ikiz gibi büyüdüler 18 ay var aralarında .. biri 9 biri 10 yaşında 11 den ay aldı kızımm...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
buda benim kızım :)allah evlatlarımızı bize bağışlasın amin

dsc05099qy9.th.jpg
[/URL]

maşallah ilkyascım çok şeker beren hanım...

ay Allah ım ne tatlı ilkyascımm...Maşallah oyuncak bebek gibi saçları felan ...Allah bağışlasın....

maşallah handecim çok şeker bebiş...

iLKYAS BEBİŞİN ÇOK TATLI ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.
ÇOK CAN YAKAN BiR KIZ OLACAĞI ŞİMDİDEN BELLİ :nazar:

X