Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boylu olmasın varsın ferıdecım senın kızın güzelliği yeterrr maşalah fıstıkıma çok tatlıı
züğürt tesellisi hehe kötükedihüso kıs bu erene bişeyler oldu karizma yaptı beyimiz yıkılıyooooo sositososito
yerim senin emziğini bizdede mavisinin aynısı varr>:))
ereni görmemiş olayımmm
heçç yakuşuklu filan değil boşuna koyuyon rosee ıyhhhhh sıppayııııbidaha görmiyim hahah:)
teknom o emzik uzun zamandır var ama bi türlü almadı,kenarları açık herhalde istemedi.önünde duruyodu dün baktım ilk defa ağzına soktu, şaşırdım. uykunun etkisi olanbilir.
erende zaten hiç yakışıklı değil dipsiz o.
doğuyuda ösledik annesi bide onu görelim.
:dance::roflol: nehır hanımda pek tatlu maşalllahh emzıkıni heçç beğenmedımmm :dilcikar:
a.s.
saol canımm yaz geldı bı düzelsinn kız tavlamaya çıkacak oğlum ferıde teysesııı ımaj çalışmalara başladık işteee sırnaşık şey topicte herkese talıp olduk nerdeysee mervoşada talıp olalımmm sırnaşık şey
hahaha Allah iyiliğini versin kız hiç güleceğim yoktu .. benim kız da dokuz kocalı hürmüz kim istese olabilir kısmet diyorum ..:jeyyar: bu zamanda koca bulmak zor zati neme lazım kısmetlerinin önünü kapatmim kızçemin ..sengözlerimebaksanab hasılı olur canım eren de olur boylu poslu yakışıklı ege yusuf eren arkadaşımın oğlu komşu oğlu akrabanın çocuğu oohhhh seç beğen al kızım kaydirigubbakcemile3