2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

güzell canımmm maşallah kuuzunaa..biizmkisininde 9 ay 10 günlükm 9700 kg 74 cm...

kızla oğlan çocuğu arasında fark oluyor baz alma canımm..öptüm kuzunla seni..

benimkide az kuu 8500 boyunu bilmiyorum ölçemedi 1 ay öncede 70 çıkmıştı geçenlerdede anlamadım yanlış ölçtü sanırım

amanda amann maeves fıstıkı gelmışş anem maşalah çok taltı bu kızz gözlere bahhhh kocaman durmuşş teknmomondan sordu herhal boyu kılıyor maşalahhh..
eloşumada maşalalh daha eerende tık yok anacum bunlar at koşturur bız yerımızde sayarukkk:)))))
bu arada erende en sonr perşembe gunu bakıldıı boyu 81 cmm kılo 10.500 ..
maşallah kuzularaa hepsıı gayet ıyılerrrr kızlar acuk mınyonolur sıkmayın canınızıııı

yok anacim yanlislik yok, bu eros sipasi pek bi buyuk olcak anasi babasi gibi masallah, basketbolcu yapsin anasi kari :KK70:

eroşa maşallah cidden bencedee kız onda bir hata neyim olmasınnn çok uzun sıpa maşallahh..

kızlar yok ya ınanamadık bızde tekrar ÖlÇÜldÜÜ ..hata ben ınanmadım geldım evde bıdaha ÖlÇtÜmm gene aynı Çıktıı 80,8 Çıktı evde..81 dıyıverın artık ıŞtee

maaşallah damadıma :nazar: uzun sayılabilir ama bende yanlışlık olduğunu düşünmüyorum.amilie nin oğluda 82 cm.miş.onada maaşallah oda uzunmuş.
duruda yaklaşık 1,5 ay önce 75 cm.di şimdi ne kadar bilmiyorum.

Son düzenleme:
anacum bizde anna baba uzun ama tosuncuk kısa olcak bu verilere göreekaydirigubbakcemile3biizmki hala 74 cm:dilcikar:

maaşallah damadıma :nazar: uzun sayılabilir ama bende yanlışlık olduğunu düşünmüyorum.amilie nin oğluda 82 cm.miş.onada maaşallah oda uzunmuş.
duruda yaklaşık 1,5 ay önce 75 cm.di şimdi ne kadar bilmiyorum.

bak şimdi seninde yalnışın var o benim damadım:))) yaw bende benim kıza uzun diyodum şimdi benim prensesim minyon grubunamı giriyo... rosecum o zaman benim damat!! türkiye sıralamasında ilk sıralarda. doktorun böyle istatistikleri veriyomu?

amanın fahroş meralin kızından sonra senin fıstığadamı talip oldu.valla bu gidişle harem kuracak.duruyada gelinim gelinim deyip duruyor valla anlamadım ben bu işten bişey.-tatlicadiarzu-

anacum bizde anna baba uzun ama tosuncuk kısa olcak bu verilere göreekaydirigubbakcemile3biizmki hala 74 cm:dilcikar:

teknocum bu verilerin ilerideki boylarının tam olarak göstergesi olduğunu sanmıyorum.ben ilkokulda çok uzundum hep arkalara alırdı öğretmen.gören ilkokula gittiğime inanmazdı.ama orta okuldan sonra çok az uzamaya başladım.şimdide uzun sayılmam 1,66
bazıları erken uzuyor bazılarıda geç.herkesin gelişimi farklı oluyor.

kız benim bir resmim var ilk okula giderken akrdeşlerimlee bulrsam koyayaımm....4 kardeşizz sırayla dizilmişiz okula gitmeden önce küçükten büyüğeee...valla en büyük benim nasıl bir görüntü biliyonmu bahh şölee . . . ! nokta nokta nokta ve ben ünlem işareti gibi kavak gibi uzunum gerçii şimdiden en uzun benim o ayrı dabüüdelikafadulden

amanın fahroş meralin kızından sonra senin fıstığadamı talip oldu.valla bu gidişle harem kuracak.duruyada gelinim gelinim deyip duruyor valla anlamadım ben bu işten bişey.-tatlicadiarzu-

cadı kaynana kızları biriktirip en son seçimi oğluşuna bırakcak zannımca:))

cadı kaynana kızları biriktirip en son seçimi oğluşuna bırakcak zannımca:))

yaa valla hepsı çok şeker bunların kıme talıp oalcağımı şaşırdim sız alınıp darılmayınhepınıze talıp olurum bennn böyle devam etsın bu durumm mujukssssssss

masallah bebeişlere çok guzel hepsiiii yerim ben onlarııı bizimkide zayıfff en son 8 kilo 71 cm dii yiyo ama nereye gidio bilmem kilolarr masallah bu ara super boğazı ne verirsem yiyo ağlıo biz bişi yiyp vermeyince amaaa yakıooo çocuk durmuo ki 1 saniye yerindeee aman yesinde almasınnn sıkıntılarım bitti şükürr şeytan kulağına kurşunn masallahhhhhh:))))

efe nin disleri cok seker yerims seni...
bende yukleyemiyorum fotolari bir sorun var..yoksa deniyorum arada olmuyor..

ela da masallah cok semppatik ..sekerim benim..direk yurucek sanirim..

irem de masallah yapili..bizim boy fazla yok 1 ay once 72cm. 8900 kiloydu...simdi tam olarak bilmiyorum..kontrolumuz 1 ay sonra yine...

erene de masallah nazar degmesin..tam bir basketbolcu olucak...

yok kıs ne masumlaşması. bu pozu çekene kadar 20 poz çektim galiba. kıpır kıpır durmuyoki. bende en son "ayyy bi dursanda çeksem" deyince çocuğum şaşırdı napsın öyle bakakaldı kaydirigubbakcemile3

elcinin pozuna , hatta dekoltesine bayildim..kaydirigubbakcemile3

masallah bebeişlere çok guzel hepsiiii yerim ben onlarııı bizimkide zayıfff en son 8 kilo 71 cm dii yiyo ama nereye gidio bilmem kilolarr masallah bu ara super boğazı ne verirsem yiyo ağlıo biz bişi yiyp vermeyince amaaa yakıooo çocuk durmuo ki 1 saniye yerindeee aman yesinde almasınnn sıkıntılarım bitti şükürr şeytan kulağına kurşunn masallahhhhhh:))))

masallah bebisimi afiyet olsun ona...simdi bizimkinde basladi..yedigini geri veriyor diliyle...biraz boyle ugrascaz galiba ne yapalim..:dance:

ooooo kimler gelmiş efenim irem elçin hanımlar özletiyonus demi sizi gidiler.. maaş. tekno ağır abiyi saklıyon mu ne çalmayız merak etme caaaaanııımmm .. elanın cicileri çok yakışmış .. hilmiş senin oğlan sarardı mı bana mı öyle geldi ..CADIARZU bu boy konusunu kapatsanız diyoyum .. :mymeka: lülülülülülü

X