2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

[COLOR="Magenta][B]bokbogaz benim oglum :roflol: hic birseye hayir demiyor..
bebek mamalari haricc :)) onlara tenezzül etmiyoruz artikk
büyüklerin yedikleri daha lezzetli :))

evet canim emekliyor artik .. ama tökezliyor arada :)) elini ayagini nereye koyacagini sasirip pat göbüsün üstüne düsüyor :))))))

[/B]"]
[/COLOR]

oh ne güsel yarasın
eloşda çabalıyor bakalım ne zaman gerçekleşirse
bende atıcam eloşun fotosunu aglamassa

efeye mervoşa maşallahh..efe ohh yesin yarasın kuzucuğaa emekliyormu amaninn ben kafamı hangü kayalara vursaam:)))))))))))):nazar:

eloş son resmind eyürüyomu benmi yanlış görüyommalkisalkisalkis:1shok::nazar:

ayy kurban olurumm kız buu sen gidince masumlaşmışmı neee yavru kuşum maşallah sana

yok kıs ne masumlaşması. bu pozu çekene kadar 20 poz çektim galiba. kıpır kıpır durmuyoki. bende en son "ayyy bi dursanda çeksem" deyince çocuğum şaşırdı napsın öyle bakakaldı kaydirigubbakcemile3

efeme ,eloşuma,elçine maşallah ya çok tatlılar hepsıı yerum ben bunlarrııı..hakkat eloş tay dıkılıyor galıbaaa maşallah kuzumaa

masallah kuzulara efeye elçine eloşaa hepsi çok şeker efemizde çilek yiyorr hepsini sokmuş ağzına kız hilmiye nasıl yenceğini göstersene çocumaaa hepsine kocaman masallahhh

hepsine kocaman bi masallah, hepsi nasil da degisi ya kurban olurum size bi de veren Allah'a ne dadlusunuz ya yiyesi gelio insanin haaaaaaaaaaaaa

anacım koşuyor bile eloş:)))şaka bği yanada tay duruyor biraz bazende bir kaç adım atıyor orda tam yürüyordu tuttum sonuda:))
elçinede maşallah ne güzel bakmış

maşallah tüm bebişlere :nazar: eloş ayaktamı duruyo adımmı atıyooo maşallah yaa... benim kızım 31 temmuz doğumlu seninki daha mı büyük tatlım. irem daha böyle şeyler yapmıyo. 15 gündür koltuk kenarlarına tutunup ayağa kalkıyo o kadar...

crescentmoon canım bebişin ne güzel poz vermiş öyle moda dergilerinden fırlamış gibi duruyo maaşallah kırkbir kere. bu arada iremde çok seri emekliyo arkamı dönmeye gelmiyo evin her köşesinden irem topluyorum artık:))

maşallah fısıtğaa genç kız gibi çıkmışş..meaves kıızn boyu kilosu ne kadar canımm...
birde nerelerdesin kızz kırk yılda bir giriyon hee*<?

teşekkürler teyzeleri...iremin peşine koşmaktan yazamıyorum ki okuyup çıkıyorum hayatım çoğu zaman... yalnış hatırlamıyosam 72 cm kilosu 9 kilo 800 gr. sizinkilerde durum ne?normal dimi ayına göre?

X