2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

masallah erenee çok şeer çıkmışş eloşumda çok guzellll dişlerini yesinler onunnnn

allam erene bak alt dudağın abakkk nasıl güzel ağlıyor yaa maşallahhh...yerim bennn şapkanı havanı yesünlerr....gezginci eroşşalkisalkisalkis

saol canımsssss
çok güzel ağlıyor yaa sıpaa kıyamıyorum hiçç ağlayıncaa kuzumm benımm doğukanımız kadar şapka çeşidimiz yok emme idare ediyok işte babannemız almışş

arzummm siniden ağlıyoo makınayı istiyormuş sıpaaa delikafadulden
denızim teşkürler canımmmm:1hug:

biz resmen şapka koliğizz her gördüğüme atlıyorum burda bir süpermarket var 3,5 kuruşa çok güzel şapkalar var..ben şapkayı çok severim kendimde deil ama çocuklarda..izleninde batuhanında doğukanında 4-5 dene şapkası varr..gamyoncuiremsu(şimdilik:roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
eren çok yakışıklı olmuş kıyafetleri çok yakışmış şapkası da çok tatlu.. eloş şirinemiz zati çok güler yüzlü sevimli kızımız kıyafetleri de çok güsel..

teknom bende çok severım şapkayıı ama sezon tam açılmadığı için buralarda pek yok artık gelır amaa alırumm bendee..
saol febıcımmm teşkler canımmmm

maşallah erenime.mavişlerde pek yakışmış.annesi ne ağlatıyorn erenime gebertirim valla he.klava:

sagolun teyzeleri
tekno eloş sevmiyor ya hemen çıkarıyor bandanaları bile hemen çıkarıyor yazın nasıl durcaksa şapka kafasında:)))

arada diger taraf temizleniyor burayada atıyım:))yalnız burnumuz salyamız akıyordelikafadulden

aradaki 7 farkı bulun bakemm:))))

Son düzenleme:
masallah melek gibi uyumuş ne kadar değişmiş elaa koca kız oldu walla masallah...

yerim ben mervisim, elosum,erenisimi....cok sekerler masallah onlara...

bizimde sapkamiz var,dogukanin kadar olmasada kaydirigubbakcemile3

biir ara fotomuzu koyariz artik....

KREEFTCıM BıR ARAD EĞıL KOYSANA YAKIŞIKLI YUFUSUMUZU BıZDEN MAHRUM ETME BEN AŞIĞIM RESMEN ONAAa.s.HEPSıNı ÇOK ÇOKKKKKKKKKKKKK SEVıYORUM AMA YUSUFA ıÇıM BıR BAŞKA KAYNIYORRR:1hug:

KREEFTCİM BİR ARAD EĞİL KOYSANA YAKIŞIKLI YUFUSUMUZU BİZDEN MAHRUM ETME BEN AŞIĞIM RESMEN ONAAa.s.HEPSİNİ ÇOK ÇOKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM AMA YUSUFA İÇİM BİR BAŞKA KAYNIYORRR:1hug:

tekno al benden de o kadar .. walla deniz duymasın tipi göz rengi benim kızı da andırıyo erkek versiyonumuz yakışıklı çocuk caaanıııımm :jeyyar:

size bir süpriziiiiimmmm vaaaaarrrrrrr bekleyin az sonra delikafadulden

duydumm duydumm febiimmmm.)))guzell yusufummm masallahhhh hepsi ayrı bir guzelllll ee nede olsa temmuz bebişleri demi ama.))kızımın saçlarını naptın kızz cansızmıydı çoğlsın diemi kestiniz kızzzz

allah seni emii süpriz saçlar gittimi kuzununn hadi hayırlı olsun yaza kadar çıkar daha iyi bende bir tam sıfır bir yarım sıfır ikikerz kestim ayza saçlı saçlı gezsin sokaklarda kışın belli olmuyor ev içinde ama yaza dışarda kel kel dolaşmazz merve hanımm.

nerde yaptırdınız berberdemi??

febi kıs niye kestirdin saçları. kıyamam yaa
sıhhatler olsun bakalım

hepsine masallah .. erenimi canli canli görüp öpcem kismetseee

febicimm cabuk uzar insallahh.. neden kestin bende mefrak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…