2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

Egemede ,efemede maşallah,
Şirinlik abideleri sizi,
Deniz oğluş büyümüş boy uzamış maşallah,
Aşkito efeciğin suratınada ben hayranım, bizde kızmla beraber seviyoruz onu... Maşallah kuzulara...

maşalah egemee japonuzmuz bızım çok tatlııı..efeyede maşalah pek datluk olmuşşş böyleee

kızlar maşallah tüm temmuz bebişlerine çok tatlular bunlar yaşlarına girecekler az kaldı valla:)

kızlar bu arada biz 22 nisanda Amerika ya gidiyoruz artık burdan haber edeyim dedim.ıyi dileklerinizi ve dualarınızı bekliyorum..

öpüyorum hepinizi

arzu kızz kızım zayıf diyon ama baksana göbiş yapmış kaydirigubbakcemile3
fıldır fıldır bakan gözlerini yerim onun.
keşke hepiniz aynı şehirde otursaydıkta buluşup bebeleri bi yoğursaydık. :dance:

evet canım ya keşke sende olsaydın
kız eloş kabız yaaa ondan göbeklinaniknanik

caponumm gelmiss yirim uolen seniiii
denizz her egeyi koydugunda esimi cagriom ..yiyip bitiriyoss valla haberin olsunnn

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2saol cnm benimmm efemde çok guzel çıkmış cnm dişlerimi çıktıı hbrim yok benim kaçırmışım orayı bizimkininde lleyince sert bi nokta gelio ama gözükmüoo acaba dişmi yaaa merakj ediyorum çokkkk

saol hidencimm aldı kilo daha ii masallah ama daha laması lazımmm almıoki kereta harekketnn 1 saniye tutamıyoruzz balık gibi kayıyo ellerimizdennnn

masallah bebeklerin hepsi çok şekerr eloşumun dişler konuşuo wallalaaa birsürü dişi çıkmışş masallah prensesime....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…