2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

saolun kızlarrr göstermez benim oğlum pipiyii öle kolay kolayyy allah hepimizin yavrusunu korusunn...

uuyy yerim seni kirpikleri çekik gözleri çenede gamze yakışıklım benim.. kimin damadı :)

bakın bende durabiliyorum tek basımaa
gülüşüm nasıl çok çekici değilmi:)
pipimi göstermem sizlere ayıp ayıp:)
masuım güzellikkk:)

OYY OYYY MAŞALALH YAWSSS..JAPONN ÇOCUK YERIM SENİI YAVRUM BENIMM..VURDUN GENE DAMGANI TOPİĞEEE:))))9:asigim:EGEMM SEN GÖSTEME CANIM BİZ ÇOK GÖRÜYOZ ONDANNN :))NESE BAŞKA BİŞİDE DICEKTIMDE NEYSEE ANLADINIZ SIZ ONUU)::roflol:

herkese iyi geceler bugün evde yoktum giremedim.zinedila maşallah oğluşuna pek tatlı çıkmıuş özellikle banyoda nasılda saklamış ölekaydirigubbakcemile3 ardakaşlar yaw bişey sorucam yaw ben bugün hiç girmedim dünde öğleden sonra girmedim ama benim son yazdığım mesajdan sonra sadece 2 sayfa ilerlenmiş yani daha fazla olması lazım yaw bugün kimse girip konuşmadımı yoksa silindide ben mi göremedim anlamadım.acaba sayfalar silinmiş olabilirmi

yaw sakın bana gülmeyin ama yukardaki mesajı geyik topiğine girdim die yazmıştım sonra baktımki geyik değilmiş yani yanlışlık oldu:roflol::roflol:

maşallah egeye ne güzel durmuş öyle ayakta.göster canım pipini millet erkek görsün:))))))

sen gel burralara yaz bızde sana öbur tarafta laf atıyoruz bıde cvp vermedn gıdıyorsun haın karuuuu(lady08)

saolun kızlarrrr tskler yorumlarınız icinnnnn hepinizi öptük egemle....

merveye ve egeye maşallah bunların hepsi pamuk ya .içimden yemek geliyor hepsini.))))))))))))))))))

bakın bende durabiliyorum tek basımaa
gülüşüm nasıl çok çekici değilmi:)
pipimi göstermem sizlere ayıp ayıp:)
masuım güzellikkk:)

ayyy ben bu maymuna bitiyorummmmmmmmmmmm
canimmm yerim seniiii
denizz esimi cagirdim gösterdim caponumu :)))
degiselim diyo :roflol: cok begendi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…