2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

185o.jpg

ben bunu kaçırmışım arada yerim sarı papatyayı ben yawww..nasıl görmedim ben bu kuzuşuu...maşallahhha.s.:nazar:

ya dur bir saniye bu kız kızılmı benmi yanlı ş görüyorumm..inşallah kızıldırr kızlmı??CADIARZU

dupduru beyaz melek olabilir mesela maşallahh adıyla yaşasın hep dup duru kalsınnn...

yok cnm sarışın merve ewet resimde hafif kızılımsı çıkmış :) ben de severim kızılı ama dil..:)

ayyy ben bu maymuna bitiyorummmmmmmmmmmm
canimmm yerim seniiii
denizz esimi cagirdim gösterdim caponumu :)))
degiselim diyo :roflol: cok begendi :)))

saol cnmm efem de çok şeker değişmemmm ama efeyi de ver istersennnkaydirigubbakcemile5 egeyi verirsem uykusuzluk çekersin cnm efe gibi uyumuyo o yemekte yemioo oynatmamaz kaldı walla sinirlerim alt süt önüme gelene catıyorum yemek yememsi delitrcek beni yakındaaasenağlama

masallah kızlar bebişleree çok şeker hepsiii gelinimde çok güzel masallah kızılda olsa sarıda olsaa farketmez:)))

zinedila sıkma canını hayatım zor evet yemeyen çocuktaa sen de stres yaparsann iyicee bunalır hemde sen yıpranırsınn..salla biraazz eninde sonunda yiyecekk..azar azar yediği kada rverr bir öğünde bir kase yemesine gerek yok..bana göree.zamanla alışacaklar inşallahh..

maşallah duru hanıma pek tatlı yawss gözlerı yeter valla:))
denızcım sıkma canını düzelir ilerde inşallah keyfı yerınde onun maşallahhh

kaka deniz zorlama oglumu o formunu koruyoo

e$ek gözlümm mucaksss .. güzel gözlerini yerim seninnn

zorlasamda zorlamsamda farektemio ki cnmm deli oluom sadece bundan sonra zorlamıcam walla yetti artıkk sinirlerimi toplamam lazım azcık ara sonra gene devam:)))

ooooo çoşmuş gene temmuz anneleri yıkılıyo temmuz bebişleri oyy oyyyy yerim ben onların hepsinide hepside maşallah pek tatlı ben buraya girmeyeli baya ilerlemiş bebişlerimiz:teytey::teytey::teytey:

genciza birde kendinle koy bebisini yaw ben seni gördügümü hatirlamiyorum..

fahros .. erene bayildim. ne kadar yakusuklu ollmuss benim oglumm ..
durusa bakin yhaa sanki 17 yasinda allam yarabbimm

saoll ladycımm sende koy bebıişini özletmee bızeee..
hilmişim saol cnmm evet gün gün dahada tatlı oluyor bunlar yaaa..makınelerede alıştılar habıre pozlar verıyorlar işte:)

Saol teknommm..doğu paşamızı göremıyz iki gündür nasıl oldu kuzucuk ıyımıı

X