2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

crescentmoon kızına maşallah çok tatlı çıkmış masum masum bakmış cimcimea.s.

bunlarıda bugün çektim teyzeleri ama çekene kadar anam ağladı kıpır kıpır hep resimler kayıyor.biraz oynaştık yatakta yuvarladım tosbağamı :))

genciza maşallah ismi duru diye hatırlıyorum yanlış yazdıysam kusuruma bakma canım.oyyy oyyy yerim ben onu çok şeker çıkmış.durucuk cimcimea.s.

ay bu resim çok komik çıktı paylaşmadan edemedim
dişini çekmek için dibine kadar girince oğlanın hahaaaaa
o da poz veriyo kuzum yaaaa

çoooook tatlı yerim ben yaa nasılda anlamışta poz vermiş pamuk oğlan.elindeki kumandamı.benimkide kumanda manyağı eski bi kumanda vardı temizledim verdim eline ama onu istemiyor illede bizimkini :))

sanki ben geyikte gördüm bu pamuk oglanı:))
cres maşallah canım elçine kocaman olmuş
duruyu uzumn zamandır görmüyorduk oda kocaman olmuş maşallah çok güzeller
efede hakket ciddi ciddi oturmuş laptopun başına:))
dogumu burdamı görmüştüm ayyy hatırlıyamadım geyikteydi sanırım yerim onuda artist

cres pembe ne güzel yakışmış o sandalyede ne öyle küçücük maaş. bebişine ..

duru hakkaten bal peteği maaş. çook tatlı yavrum..

ege yüzünü gözünü yırtmış çok komik afacan :))

crescımm çok tatlı kızın maşaallahh..
dur kızımızda çok tatlıı gözlerı yeter onunn,
pamuğuma dıyecek bişi bulamıyorum zatenn haaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm

tşk kızlar
valla askitocum ısırmayı geçtik o bizi hallediyo, her tarafımı tırmaladı :)

çok şeker bebişler masallah onlara elindeki egenin sanırım toka annesinin tokasını almış keretaa:)bizimkide almak icin saçlarımı yoluo büyük zecvkle nasıl canımı acıtıo anlatamam cimcirio kolarıumı seveyim derken çok tatlılar ama yaaa dün gece soydum onu heryerini yedimm nasıl hoşuna gidiyo sıpamın mıncıklanmakk allahım korusun onları....

bakın bende durabiliyorum tek basımaa
gülüşüm nasıl çok çekici değilmi:)
pipimi göstermem sizlere ayıp ayıp:)
masuım güzellikkk:)

maşallah maşallah senin pipini yesinlerr..göstermiyormuştaa..saçlarabakk maşallah yavruya nasılda ayakta durmuşş..

peh bizimkinde bir icraat yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…