Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çoooook tatlı yerim ben yaa nasılda anlamışta poz vermiş pamuk oğlan.elindeki kumandamı.benimkide kumanda manyağı eski bi kumanda vardı temizledim verdim eline ama onu istemiyor illede bizimkini :))
sanki ben geyikte gördüm bu pamuk oglanı:)) cres maşallah canım elçine kocaman olmuş duruyu uzumn zamandır görmüyorduk oda kocaman olmuş maşallah çok güzeller efede hakket ciddi ciddi oturmuş laptopun başına:)) dogumu burdamı görmüştüm ayyy hatırlıyamadım geyikteydi sanırım yerim onuda artist
çok şeker bebişler masallah onlara elindeki egenin sanırım toka annesinin tokasını almış keretaa:)bizimkide almak icin saçlarımı yoluo büyük zecvkle nasıl canımı acıtıo anlatamam cimcirio kolarıumı seveyim derken çok tatlılar ama yaaa dün gece soydum onu heryerini yedimm nasıl hoşuna gidiyo sıpamın mıncıklanmakk allahım korusun onları....